Κυριακή, Σεπτεμβρίου 9

Δεν τα κατάφερε ο Παλληξουριακός.... Ήττα - αποκλεισμός από την Επισκοπή στο Ρέθυμνο


Εξ' αρχής σίγουρα το έργο του Παλληξουριακού στο Ρέθυμνο και στον αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος, με αντίπαλο την Επισκοπή της Γ’ Εθνικής ήταν δύσκολο και αυτό φάνηκε σήμερα στο «Θ. Βαρδινογιάννης».
Η Κρητική ομάδα πιο έτοιμη και μια κατηγορία παραπάνω πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση με σκορ 4-0, απέναντι στην ταλαιπωρημένη από το μεγάλο ταξίδι της, Κεφαλονίτικη ομάδα, που πάλεψε και ήταν ανταγωνιστική, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του αγώνα.
Σίγουρα στους «ερυθρόλευκους» και ιδιαίτερα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές η εμπειρία θα είναι το μεγάλο κέρδος από αυτή τη συμμετοχή, την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούν και να αξιοποιήσουν στην πορεία.
 Φάσεις και γκολ
Ο Παλληξουριακός θα είναι αυτός που θα χάσει καλή ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 4’, όμως στο σουτ του Αντωνάτου, η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από την εστία το Κελαιδή.
Στο 9’ οι γηπεδούχοι θα έχουν μια καλή ευκαιρία να προηγηθούν, όταν η κεφαλιά του Πήλιου, μετά την σέντρα του Σερβιλάκη, μπλοκάρεται από τον Σκαμαντζούρα.
Νέα μεγάλη ευκαιρία θα χάσει ο Παλληξουριακός στο 12’, με τον Ηλ. Αντωνάτο να βγαίνει στη κόντρα, όμως απέναντι από τον Κελαιδή θα χάσει το κοντρόλ και την ευκαιρία να πετύχει το 0-1, αφού μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Ο Τζόρνταν στο 19’ μετά από κεφαλιά γύρισμα του Κατσικοκέρη στο δεύτερο δοκάρι, θα πιάσει το σουτ, όμως αστοχεί από καλή θέση.
Με τη συμπλήρωση 30’ αγώνα οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ 1-0, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Μπαγκουρά.
Στο 35' ο Παλληξουριακός θα ζητήσει πέναλτι στην ανατροπή του Μπράτι στην περιοχή από αμυντικό των γηπεδούχων.
Τελευταία φάση για το πρώτο ημίχρονο στο 45+1’ με τον Σκαμαντζούρα να μπλοκάρει την μπάλα στο τακουνάκι του Κατσικοκέρη, μετά την σέντρα του Πήλιου.
Έτσι με το 1-0 του Παγκουρά στο 30’ θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη με τη συμπλήρωση 3’ και συγκεκριμένα στο 48’ οι «ερυθρόλευκοι» θα δεχθούν και το 2-0.
Ο Κεσίδης θα βρει έξυπνα κάθετα στην περιοχή τον Τζόρνταν και αυτός με πλασέ απέναντι στον Σκαμαντζούρα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 68’ ο Κατσικοκέρης θα κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.
Μετά από 3’ (71’) ο ίδιος ποδοσφαιριστής, πιο τυχερός θα «κλειδώσει» την πρόκριση των γηπεδούχων, πετυχαίνοντας με πλασέ το 3-0, ύστερα από την σέντρα του Τσικουδάκη.
Το 4-0 των γηπεδούχων, που πλέον έχουν εκμεταλλευθεί και την κούραση του Παλληξουριακού θα πετύχει με πλασέ ο Ματαραγκάσι στη σέντρα του Τσικουδάκη στο 81’.
Έτσι η Επισκοπή θα πάρει την πρόκριση για τη Γ΄ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα την επόμενη Κυριακή στο ίδιο γήπεδο σε αγώνα νοκ άουτ
Διαιτητής ο κ. Μ. Βισκαδούρος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Γαρεφαλάκη και Απ. Δασκαλάκη από το Ηράκλειο.
Οι συνθέσεις
Επισκοπή:(Γ. Λυρώνης), Κελαιδής, Πήλιος (46’ Ματαραγκάσι), Σερβιλάκης, Σέχου, Μποτωνάκης, Κεσίδης, Σουμπασάκης, Σαββίδης, Κατσικοκέρης, Μπαγκουρά (66’ Σωπασής), Τζόρνταν (65’ Τσικουδάκης).
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Μπερναλής, Ζερβός, Μαρκάτος Σωκ., Αντωνάτος Κ. (56’ Μπαλάσκας), Σινάι, Λούλουδας, Μπράτι (83’ Ζάβαλης), Λαλάι, Μαρκάτος Σπ., Αντωνάτος Η. (76’ Λουκέρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου