Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 17

Ασταμάτητη η Εύγερος..... Νέα και συγκεκριμένα η 6η σπουδαία φετινή μεταγραφή της


Τελειωμό δεν έχουν οι μεταγραφικές κινήσεις της νεοφώτιστης στη Β’ κατηγορίας Ευγέρου, αφού μόλις πριν από λίγο ολοκλήρωσε την 6η φετινή της και μάλιστα πολύ αξιόλογη.
Ποδοσφαιριστής λοιπόν των «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων και ο εξαίρετος Πατρινός μέσος, Άγγελος Κοσμάς, πρώην ποδοσφαιριστής του Οδυσσέα Ιθάκης για το μισό του περυσινού πρωταθλήματος Β’ τοπικής κατηγορίας και με πολλές εμπειρίες ακόμη και στα πρωταθλήματος της πρώην Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ένας ποδοσφαιριστής που βοήθησε πάρα πολύ με την αγωνιστική του παρουσία την καταπληκτική πορεία των «κιτρινόμαυρων» της Βόρειας Ιθάκης, στο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας και την επάνοδο τους στα «σαλόνια» του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου.
Εκτός από την ομάδα της Ιθάκης και των Ομαλών - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, παλαιότερα έχει αγωνιστεί και εκτός Κεφαλονιάς.
Συγκεκριμένα:Αστραπή Ψαροφαΐου, Απόλλωνα Εγλυκάδος (Α’ κατηγορία), Παμπατραικός, Δίας (Γ’ και Β’ αντίστοιχα) και Αχαϊκή, Τριταϊκό στην Δ´ Εθνική της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.
Ο Κοσμάς είναι 27 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου, αλλά και σε αυτή του δεξιού χαφ.
Είναι τεχνίτης και διακρίνεται ακόμη στο δημιουργικό παιχνίδι, δίνοντας πολύ γρήγορο ρυθμό στην επίθεση, όποτε αυτό είναι απαραίτητο.
Είναι σίγουρο ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί μαι πολύ καλή προσθήκη για τον Χρ. Παπαναστασάτο, με τον τελευταίο να βασίζεται στην αξία, αλλά πολύ περισσότερο και στην εμπειρία του νέου το αποκτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου