Σάββατο, Σεπτεμβρίου 22

Crash test για την Εικοσιμία το φιλικό στο Αίγιο με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο


Συνέχεια φιλικών προετοιμασίας για την Εικοσιμία. Αυτή την φορά στο Αίγιο με αντίπαλο τον ιστορικό Παναιγιάλειο.
Οι πρωταθλητές, μετά τα Λεχαινά και τη Ζάκυνθο, αύριο το πρωί ταξιδεύουν στο Αίγιο, όπου σε ένα παιχνίδι crash test, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής την επόμενη Κυριακή, θα φιλοξενηθούν από τον Παναιγιάλειο.
Το φιλικό είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 3 και 15 το μεσημέρι στο Δημοτικό Αιγίου.
Εκεί, αναμένονται να βγουν και τα οριστικά συμπεράσματα για την τελική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Δημ. Ζησιμάτος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπου θα φιλοξενήσει στα Φαρακλάτα τον Α.Ο. Υπάτου Βοιωτίας.
Άλλωστε, ο αντίπαλος είναι ότι πρέπει προκειμένου να βγουν ασφαλή και σίγουρα συμπεράσματα.
Ο coach δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα παρατάξει την ιδανική ενδεκάδα, ενώ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους όσους θα έχει στην αποστολή.
Στα ευχάριστα οι Φωκάς, Κόμητας ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και πλέον συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας.
Να αναφέρουμε εδώ ότι στην Εικοσιμία τον τελευταίο καιρό δοκιμάζονται δυο Άγγλοι ποδοσφαιριστές, ο ένας ακραίος αριστερός αμυντικός και ο άλλος επιθετικός. Ο τελευταίος ως γνωστό, συμμετείχε και στο παιχνίδι με τον Ηλειακό στα Λεχαινά και είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ ο πρώτος δείχνει πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις που συμμετέχει τον τελευταίο καιρό
Και οι δυο φαίνεται ότι θα αποτελέσουν προσθήκες στο φετινό ρόστερ των «κυανόλευκων» στη δύσκολη προσπάθεια τους για μια αξιοπρεπή παρουσία στην Γ' Εθνική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου