Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 6

Κάλυψαν με ιδανικό τρόπο την εστία τους τα Διλινάτα


Τα τυπικά απομένουν, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsthea, στο να πραγματοποιηθεί μια νέα μεταγραφή για τα Διλινάτα και μάλιστα σε θέση κλειδί της ενδεκάδας και συγκεκριμένα στη θέση κάτω από την εστία της ομάδας του Γ. Τόγια.
Πρόκειται για τον πολύ αξιόλογο και έμπειρο τερματοφύλακα, Δημ. Μαρκαντωνάτο, ο οποίος πέρυσι φορούσε την φανέλα των Φωκάτων, πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό και γεμάτο πρωτάθλημα, βοηθώντας την ομάδα της Λακήθρας να αγωνιστεί στα playoffs, για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Ο Μαρκαντωνάτος με πλούσια παρουσία και εικόνες από μεγαλύτερα πρωταθλήματα, τόσο εντός, όσο και εκτός νησιού, μαζί με τον Λ. Καλαφάτη και τον Α. Τσαουσντέλιο αναμένεται να αποτελέσουν ένα σπουδαίο τρίο με σκοπό να προσφέρουν με τη σειρά τους να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι της ομάδας του «μεγάλου χωριού», που δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα, και το τοπικό κύπελλο.
Να αναφέρουμε ότι ο Δημ. Μαρκαντωνάτος έχει αγωνιστεί παλαιότερα με την φανέλα των:
Παληξουριακού, Αστέρα Ληξουρίου, Ανωγής, Α.Ο.Κ.Ι., Ολυμπιακού, Φωκάτων τοπικά και στη Ζάκυνθο, Θύελλα Αμπελοκήπων, Α.Ο. Λεβάντε και Ζακυνθιακό!
Δήλωση Δ. Μαρκαντωνάτου στο Sportsthea:
«Χαίρομαι που τη νέα χρονιά θα ανήκω σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, με πολύ καλό έμψυχο υλικό και ένα εξαιρετικό προπονητή, όπως είναι τα Διλινάτα.
Ελπίζω να είμαι καλά και να βοηθήσω με τη σειρά μου, η νέα μου ομάδα να κερδίσει ότι έχασε πέρυσι τελευταία στιγμή.
Εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπάντων χωρίς τραυματισμούς.
Μακάρι να φτιαχτούν καλύτερα γήπεδα, να υπάρχει ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες, τελειώνοντας με την ευχή η δική μου να πετύχει τους στόχους της.
Με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Α.Ο. Εικοσιμίας που θα εκπροσωπήσει το ποδόσφαιρο μας στην Γ' Εθνική και καλώ όλον τον φίλαθλο κόσμο της Κεφαλονιάς να στηρίξει την προσπάθεια της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου