Τρίτη, Απριλίου 2

Η σημερινή κλήρωση playoffs πρωταθλητών ΕΠΣ για τον προβιβασμό στη Γ΄ Εθνική... Στον 5ο όμιλο ο πρωταθλητής μας... Πρεμιέρα στις 28/4 στην Αρκαδία

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens στην αίθουσα SOCRATES A', η κλήρωση του πρωταθλήματος των πρωταθλητών Ε.Π.Σ. για τον προβιβασμό στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Τις κληρώσεις παρουσίασε η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και καλεσμένος ήταν ο κ. Κώστας Τσάνας Τεχνικός διευθυντής Επαίδευσης Ε.Π.Ο.

Το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της Επιτροπής διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. κ. Άγγελος Δανιήλ που έδωσε τις απαραίτητες διευκρινήσεις.

Οι 56 πρωταθλητές (53 πρωταθλήτριες Ε.Π.Σ. και 3 δευτεραθλήτριες από τα ιδρυτικά μέλη -Αθήνας, Πειραιάς, Μακεδονίας) από όλη την Ελλάδα χωρίστηκαν σε οκτώ ομίλους, ενώ την άνοδο από κάθε όμιλο στην Γ’ Εθνική θα πάρουν οι τρεις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης.

Πρεμιέρα των playoffs ανόδου στη Γ' Εθνική θα έχουμε στις 28/4, αφού τα τοπικά πρωταθλήματα ολοκληρώνονται στις 21/4, ενώ η αυλαία θα πέσει την Κυριακή 2/6.

Ο Εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου συμμετέχει στο 5ο όμιλο, ο οποίος αποτελείται από εφτά (7) ομάδες και αντίπαλοι του θα είναι οι εκπρόσωποι των παρακάτω Ενώσεων:

1. Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης  αρ. κλειδαρ. 5

2.  Ε.Π.Σ. Αρκαδίας  αρ. κλειδαρ. 6

3.  Ε.Π.Σ. Αχαΐας  αρ. κλειδαρ. 4

4.  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  αρ. κλειδαρ. 7

5.  Ε.Π.Σ. Ηλείας  αρ. κλειδαρ. 3

6.  Ε.Π.Σ. Λακωνίας  αρ. κλειδαρ. 1

7.  Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας  αρ. κλειδαρ. 2 

Πρεμιέρα εκτός έδρας για τον πρωταθλητή Ε.Π.Σ.Κ.Ι. την Κυριακή 28/4 με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ε.Π.Σ. Αρκαδίας.

Οι αγώνες είναι μονοί, 3 εντός – 3 εκτός έδρας (1 ομάδα θα έχει ρεπό) και σύμφωνα με την κληρωτίδα το πρόγραμμα του πρωταθλητή Ε.Π.Σ.Κ.Ι. διαμορφώνεται όπως παρακάτω:

1η αγωνιστική

 Πρωταθλητής Ε.Π.Σ. Λακωνίας - Πρωταθλητής Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας

Πρωταθλητής Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Πρωταθλητής Ε.Π.Σ. Αχαΐας

Πρωταθλητής Ε.Π.Σ. Αρκαδίας - Πρωταθλητής Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

Ρεπό: Ε.Π.Σ. Ηλείας (είχε κάνει αίτημα)

Παρακάτω εικόνες από τη σημερινή κλήρωση










Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου