Τετάρτη, Ιουλίου 11

Δ.Τ. Ν.Ε.Ο.Λ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΝΕΟΛ σε συνεργασία με τον ΑΣΚ, διοργανώνει στο Ληξούρι το 1ο Basketball-Camp για την Κεφαλονιά. Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου έως και το Σάββατο 21 Ιουλίου, φιλοξενούμε στην Κεφαλονιά τρεις έμπειρους προπονητές μπάσκετ, μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Προπονητών. Οι φιλοξενούμενοι, με τη βοήθεια των «δικών μας» προπονητών Μάρκου Τζουγανάτου, Μανώλη Δούλια και Πάνου Ματιάτου, θα μυήσουν στις βασικές αρχές και τα μικρά μυστικά του μπάσκετ και θα προπονήσουν εντατικά, όσα παιδιά ηλικίας 8-18 ετών δηλώσουν συμμετοχή.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο κλειστό του Ληξουρίου από τις 5:30-9:30 καθημερινά (από Δευτέρα ως Παρασκευή) , ενώ θα ορισθούν για κάποιους από τους αθλητές και πρωινές προπονήσεις , μετά από συνεννόηση με τους προπονητές.
Τη διοργάνωση μπορούν να παρακολουθήσουν οι γονείς και οι φίλοι των παιδιών και πιστεύουμε ότι θα ήταν χρήσιμο να την παρακολουθήσουν όλοι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ.
Το πλήθος των παιδιών που μπορούν να λάβουν μέρος είναι περιορισμένο, αλλά υπάρχουν ακόμα θέσεις. Το κόστος συμμετοχής είναι 40€ για τα παιδιά της Παλικής και 25€ για όσους είναι εκτός Παλικής (προκειμένου να μην επιβαρυνθούν υπερβολικά με το κόστος μετακίνησης τους). Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τους Μάρκο Τζουγανάτο (6972550932) ή Βασίλη Μπακούρο (6936662681).
Το Δ.Σ του ΝΕΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου