Σάββατο, Ιουλίου 28

Πάει για βόμβα με Coundoul η Ένωση Παραλιμνίου

Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ ΤΟ DEAL ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ       
    Πάει για βόμβα με Coundoul (Βίντεο)
     Συνεχίζει να εκπλήσσει στην Κύπρο ο Γαβρίλης Παπαναστασάτος με τις μεταγραφές και τους ποδοσφαιριστές που οδηγεί στο πρωτάθλημα της μεγαλονήσου. Ο Γαβρίλης στενός συνεργάτης του μεγαλομάνατζερ Ντιμίτρι Σελούκ βάλθηκε να πετύχει το deal της χρονιάς και φαίνεται ότι τελικά θα τα καταφέρει!!!!!
       Ας δούμε τι αναφέρει η Κυπριακή ιστοσελίδα για τα αυτό.
    Το καλό το φύλαγε για το τέλος της Ένωση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net  βρίσκεται μια... ανάσα από την απόκτηση του εν ενεργεία διεθνή Σενεγαλέζου γκολκίπερ Bouna Coundoul.

    Bouna Coundoul

      Ο Coundoul είναι 30 ετών (4-Mar-1982 ) και την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Φιλανδία και την VPS σε 16 παιχνίδια ενώ τα προηγούμενα έξι χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Αμερικής σε Colorado Rapids και New York.

    Το προφίλ του:
    coundoul1Το βιογραφικό του:
    coundoul22
       Παράλληλα ο 30χρονος πορτιέρο είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης, έχοντας 13 συμμετοχές, με την τελευταία να είναι στις 19 Φεβρουαρίου σε φιλικό παιχνίδι με την Νότα Αφρική, όπου κράτησε το μηδέν παθητικό.

       Ο Coundoul συμφώνησε στην πρόταση που του έγινε και πλέον το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί είναι να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες στο συμβόλαιο του. Όπως και οι περισσότεροι από τους τελευταίους που αποκτήθηκαν, έτσι και ο Σενεγαλέζος έρχεται με τις ευχές του πασίγνωστου μάνατζερ Ντιμίτρι Σέλουκ, ο οποίος μέσω του εκπροσώπου του Γαβριήλ Παπαναστασάτου έχει ανοικτή συνεργασία με τους «βυσσινί» φέρνοντας στο Παραλίμνι παίκτες μεγάλης αξίας, σε τιμές προσιτές για την ομάδα.
    525185001-21082010193421
    Δείτε video από αγώνες του Coundoul
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Tk4ttpDgi3E
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8rhh6abJqcg
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=js8Gjnc_i78

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου