Τρίτη, Ιουλίου 31

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΜΗ

ΣΙΓΗ "ΙΧΘΥΟΣ" ΣΤΟΝ Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
 Βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού και λίγο πολύ όλες οι ομάδες τρέχουν να κλείσουν κάποιες μεταγραφές με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ τους. 
Στην Σάμη όμως και στον Α.Ο. δεν κουνιέται φύλλο και οι αιτίες πολλές, κάτι το οικονομικό, κάτι η έλλειψη γηπέδου με χόρτο στην περιοχή, κάτι τα δυσβάσταχτα έξοδα από τις μετακινήσεις και την διαιτησία αλλά και πολλές άλλες αιτίες που γενικά ταλαιπωρούν τα ερασιτεχνικά Σωματεία να είναι οι αιτίες για αυτό.
   Μάλιστα αυτά βγαίνουν από μια συζήτηση που είχαμε με τον πρόεδρο του Α.Ο. Σάμης κ. Γιώργο Πολυχρονάτο που μας ανάφερε πολλά από τα παραπάνω εκφράζοντας την αγωνία του για την νέα περίοδο. 
  Βέβαια μπορεί να υπάρχουν αντικειμενικά κάποια προβλήματα, αλλά ο πρόεδρος δεν αφήνει και τίποτε στην τύχη του και φαίνεται να έχει βάλει κάποιους ιδιαίτερους στόχους για φέτος, αφού όπως τόνισε δεν πρόκειται στην συνέχεια να παραχωρήσει κάποιον παίκτη με μεταγραφή σε άλλη ομάδα του νησιού ώστε να μην παρεκκλίνουν από αυτούς και να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Άλλωστε χρόνος υπάρχει αρκετός και οι μελλοντικές κινήσεις πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου