Παρασκευή, Ιουλίου 20

ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΚΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΓΑΒΡΙΛΗΣ


ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΛΟΥΚ Ο ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ - Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ
   Ένα ακόμη σκαλί στην καταξίωση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στην θέση των μάνατζερς ανέβηκε ο Κεφαλονίτης Γαβρίλης Παπαναστασάτος αφού σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα της Κύπρου www.kerkida.net αποτελεί πλέον το δεξί χέρι του διάσημου μάνατζερ Ντιμίτρι Σελούκ γνωστού από την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στην μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ αλλά και άλλων ποδοσφαιριστών.
Ποια η σχέση του Σέλουκ με την ΕΝ Παραλιμνίου;Ποια η σχέση του Σέλουκ με την ΕΝΠ;

Τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της Ένωσης, είναι οι Εμάνουελ Οκοτούβα, Λεονάρντο Σόουζα και Σίμον Φορντ.
Μετά από έρευνα που κάναμε, ανακαλύψαμε ότι εκπρόσωπος των τριών αυτών ποδοσφαιριστών, είναι πολυδιαφημισμένος μάνατζερ Ντιμίτρι Σέλουκ, ο οποίος μεταξύ άλλων μεγάλων ποδοσφαιριστών εκπροσωπεί και τον Γιάγια Τουρέ.

Dimitri Seluk
1337111913811
Στην συνέχεια η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ηρθε σε επαφή με τον εκπρόσωπο του Σέλουκ που είχε την συνεργασία με την Ένωση, Γαβριήλ Παπαναστασάτο και μέσω αυτού, είχαμε μια σύντομη επικοινωνία με τον κορυφαίο μάνατζερ, αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που έφερε στην Ένωση αλλά και την συνεργασία που θα υπάρξει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Είμαι ικανοποιημένος με τη συνεργασία που είχαμε με την Ένωση, παρά τα όποια προβλήματα υπήρξαν. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε σε συνεργασία σε διάφορους τομείς με την Ένωση. Ήδη στην ομάδα έχουμε στείλει τρεις ποδοσφαιριστές, τους Οκοτούβα, Σόουζα και Φορντ. Ο πρώτος είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκοσμίου επιπέδου, με θητεία σε μεγάλες ομάδες. Πιστεύω ότι θα κάνει την διαφορά στην ομάδα. Ο Σόουζα είναι νεαρός, όμως έχει όλα τα φόντα και τα χαρακτηριστικά για να κάνει σπουδαία καριέρα», ανέφερε αρχικά ο κ. Σέλουκ...
Ενώ αναφορικά με το πλάνο συνεργασίας στο μεταγραφικό κομμάτι, ανέφερε:
foto 344060_CAS
«Με παρότρυνση του εκπροσώπου μου Γαβριήλ Παπαναστασάτου, προχωρήσαμε σε συνεργασία με την Ένωση. Θα δώσουμε περισσότερη βάση σε ικανούς και νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούν να έρθουν στην Ένωση και να κάνουν την διαφορά, ενώ παράλληλα να έχουν μεταπολιτική αξία προς όφελος της ομάδας. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά αναμένεται να προχωρήσει περισσότερο η συνεργασία μας».
Author: Σταύρος Παπαδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου