Τρίτη, Ιουλίου 17

Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Σ.Κ.Α.Η.

 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Σ.Κ.Α.Η.
     Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και με πολύ μεγάλη συμμετοχή η σύσκεψη των σωματείων Α1 και Α2 Κατηγορίας Ανδρών αγ. περιόδου 2012-2013. Σε σύνολο 28 σωματείων (14 Α1 + 14 Α2) έδωσαν το παρόν οι εκπρόσωποι των 24 από αυτά. Εκ μέρους της ΕΣΚΑ-Η παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η κος Τάκης Τσαγκρώνης  - ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Ταμίας κος Δημήτριος Ρόζης, ο Γενικός Γραμματέας κος Αλέξανδρος Παπαδόπουλος καθώς και ο Αντιπρόεδρος κος Γεώργιος Φλογεράς.

      Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα σωματεία για την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του αθλητισμού, και τόνισε ιδιαιτέρως "εμείς κατανοούμε τα προβλήματα των ομάδων και οι ομάδες έχουν συνειδητοποιήσει τα προβλήματα στον αθλητισμό γενικότερα. Δεν θέλουμε να εξαντλήσουμε τα σωματεία. Θέλουμε να αλληλοβοηθούμενοι. Η ΕΣΚΑ-Η κατανοεί τις ανάγκες και την δύσκολη οικονομική συγκυρία και για αυτό προσπαθεί από τη μεριά της να περιορίσει όλα τα έξοδα." 
     Πρότεινε την αύξηση των παραβόλων συμμετοχής στα πρωταθλήματα κατά 100 ευρώ την στιγμή  που άλλες ενώσεις έχουν το διπλάσιο παράβολο από την ΕΣΚΑ-Η. Τα χρήματα από τα παράβολα  πάνε κυρίως στις μετακινήσεις των Διαιτητών-Κριτών.
Ομόφωνα όλα τα σωματεία δέχτηκαν την πρόταση του Δ.Σ. της ΕΣΚΑ-Η.
Τα νέα παράβολα συμμετοχής ανα κατηγορία είναι :
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ  600 ΕΥΡΩ
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 500 ΕΥΡΩ
Β  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 350 ΕΥΡΩ
Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 350 ΕΥΡΩ
ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 100 ΕΥΡΩ
ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 100 ΕΥΡΩ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ 100 ΕΥΡΩ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 100 ΕΥΡΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου