Τρίτη, Ιουλίου 24

Δ.Τ. Ν.Ο.Α.


Αργοστόλι 23/07/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Το κωπηλατικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου στις 20-22/07/2012 συμμετείχε στην Β' Φάση του 78ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Παίδων – Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα.

Στην αποστολή μας συμμετείχαν τρεις αθλητές μας: η Παπαντωνάτου Λουϊζα, ο Κουστουμπάρδης Κλέαρχος και ο Μητρόπουλος Νίκος με συνοδούς τον Πρόεδρο του Ομίλου μας κ. Νιφοράτο και την προπονήτριά μας κα Κουνάδη Ειρήνη.
   Όπως έχουμε αναφέρει και κατά το παρελθόν σε αγώνες πανελληνίου επιπέδου σεβόμενοι την ανώτερη αυτή κατηγορία διαγωνισμού αθλητών, αποφασίζουμε και προκρίνουμε για συμμετοχή αυτούς που όντως θα ανταποκριθούν αλλά και θα τους δοθεί η ευκαιρία να εμπλουτίσουν το επίπεδό τους. Ενώ λοιπόν είχαμε τη δυνατότητα για περισσότερους αθλητές επιλέξαμε μόνο τους παραπάνω και ενημερώνουμε τους υπόλοιπους αθλητές μας ότι θα έρθει η στιγμή σύντομα που κι αυτοί θα απολαύσουν τη συμμετοχή τους σε αυτού του επιπέδου αγώνες.
 Συμμετείχε μεγάλος αριθμός αθλητές από 30 περίπου σωματεία. Ο ανταγωνισμός ήταν ισχυρός, όμως η σωστή, ορθολογισμένη, υπομονετική προσπάθεια τόσο των αθλητών μας όσο και της προπονήτριάς μας κας Κουνάδη Ειρήνης έφεραν τους καρπούς που τίμησαν της Κεφαλλονιά μας. Για άλλη μια φορά ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου από τέτοια μεγάλη διοργάνωση δε γύρισε με άδεια χέρια. Η Κεφαλλονιά χάριν του Ν.Ο.Αργοστολίου ατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας ακούστηκε, χειροκροτήθηκε, συνεγχάρει. Τα παιδιά μας αγωνίζονται χωρίς άγχος διότι δεν υπάρχει φανατισμός, δεν υπάρχει ο αθέμιτος ανταγωνισμός, δεν έχουμε στόχο μεμονωμέμα κάποιον. 
   Έχουμε στόχο το Πανελλήνιο. Γι' αυτό το λόγο λοιπόν η Λουϊζα Παπαντωνάτου κατάφερε αν και είχε τις δυνατότητες να πάρει τη 2η θέση, κατέλαβε την 3η θέση στο μονό σκίφ (1Χ) Κορασίδων 2000μ. από 26 συναγωνιζόμενες αθλήτριες. Στο δε αγώνισμα διπλό σκίφ (2Χ) Παίδων με τους Κουστουμπάρδη Κλέαρχο και Μητρόπουλο Νίκο αν και ανήκουν σε μικρότερη κατηγορία, είναι όμως ταλαντούχοι αθλητές, τους προωθήσαμε να ανταγωνιστούνε μεγαλύτερους αθλητές και όντως απέδειξαν ότι πάνε πολύ καλά και το μέλλον μπροστά τους είναι ανοικτό. Έφθασαν μέχρι τους ημιτελικούς. Στους προκριματικούς και τους επαναληπτικούς η απόσταση από τον 1ο ήταν πολύ κοντά.
   Συγχαίρουμε τους αθλητές μας, τους ευχόμαστε συνέχιση της προσπάθειάς τους, καλό καλοκαίρι. Συγχαίρουμε την προπονήτριά τους κα Κουνάδη Ειρήνη η οποία αν και μόνη έχοντας το βάρος 35 κωπηλατών στην καθημερινή προπόνηση, κατάφερε να προετοιμάσει την αγωνιστική μας ομάδα άριστα, κάτι που άλλοι σύλλογοι έχουν στο δυναμικό τους 2 και 3 προπονητές.
  Τέλος γνωστοποιούμε στους φίλους μας ότι η Λουϊζα Παπαντωνάτου προετοιμάζεται εντατικά για τη συμμετοχή της στη δοκιμασία για την κατάρτιση της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου