Πέμπτη, Ιουλίου 12

Δ.Τ. ΑRSENAL S.S.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
12/7/2012

Ολοκληρώθηκε μία ακόμη παραγωγική χρονιά του Arsenal S.S.

   Μια ακόμη παραγωγική χρονιά για την σχολή ποδοσφαίρου της Arsenal στην Κεφαλονιά έφθασε στο τέλος της με 90 παιδιά να συμμετέχουν στο πρόγραμμα σε Αργοστόλι και Ληξούρι.
   Οι μικροί αθλητές ήρθαν σε επαφή με τον ιδιαίτερο τρόπο εκμάθησης του αθλήματος καθοδηγούμενοι από καθηγητές φυσικής αγωγής – προπονητές με παιδαγωγικό τρόπο, αλλά και διασκεδαστικό συνάμα.
   Σημείο αναφοράς της χρονιάς ήταν η κατάκτηση της 2ης θέσης στο Ιόνιο τουρνουά της Ζακύνθου στην κατηγορία 02-03 με αντίπαλο τον Πανηλειακό στον τελικό.

   Επίλογο των φετινών δραστηριοτήτων αποτέλεσε το 4ο Arsenal S.S. Camp που έχει γίνει πια θεσμός, το μόνο camp με στοχευμένη προπόνηση, διαγωνιστικά παιχνίδια και νικητές σε κατηγορίες.
MVP του camp αναδείχθηκε ο Ανδρέας Γρηγοράτος από την Αγία Ευφημία, ο οποίος ήταν νικητής στο τεστ σουτ, ντρίπλας, αλλαγής κατεύθυνσης, πινκ πονκ και κουίζ γνώσεων. Ακολούθησαν οι εξής νικητές, σουτ μπάσκετ Άγγελος Βαλεντής, Λέι άπ μπάσκετ Θεοτόκης Μανίκας, MVP 5X5 Ευθύμης Καμπανός και Kick Ups Νίκος Τανουσάι .
   Η σχολή ποδοσφαίρου της Arsenal ανανεώνει το ραντεβού της για τις αρχές του Σεπτέμβρη για 5η χρονιά διατηρώντας την συνδρομή στα ίδια επίπεδα των 30 ευρώ που είναι η χαμηλότερη συνδρομή σχολών Αrsenal σε όλη την Ελλάδα, αλλά και η χαμηλότερη στην Κεφαλονιά με την προοπτική νέων αγωνιστικών τμημάτων, στην περιφέρεια όπως η περιοχή των Πρόννων με γνώμονα την πρόσβαση όλων των παιδιών που ζουν μακριά από την πρωτεύουσα στο πρόγραμμα.
   Πληροφορίες: Δημήτρης Ζησιμάτος Τηλ. (6944334690)

Έλα και εσύ στη μεγάλη παρέα της Arsenal!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου