Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2012-2013



ΤΟΠΙΚΟ   ΚΥΠΕΛΛΟ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!!!!
ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Α.Ο.Κ.Ι. - ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΥ, ΣΑΜΗΣ - Α.Ε.Κ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΩΓΗΣ - ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ, ΟΜΑΛΩΝ - "ΠΑΓΚΕ" ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013
 Με πολλά προβλήματα, βασικά από την έλλειψη γηπέδων, ξεκινάνε το Σαββατοκύριακο και επίσημα οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων με τους πρώτους αγώνες της σειράς του τοπικού κυπέλλου.

                              












ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ;..... ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ Α.Ο.Κ.Ι.
   







  
   Ο πρώτος αγώνας που θα ανοίξει και την φετινή αυλαία θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το Σάββατο το απόγευμα και ώρα 16:30 μεταξύ του ελλιπέστατου Α.Ο.Κ.Ι. και του επανακάμψαντα Παλληξουριακού.
   Τα προβλήματα από απουσίες ποδοσφαιριστών λόγω τιμωριών, από τα περυσινά γεγονότα των play offs, για τον Γ. Τόγια  είναι πολλά και μεγάλα κάτι το οποίο θα προσπαθήσει  να εκμεταλλευθεί η ομάδα του Ληξουριού που δεν έχει ιδιαίτερα, και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα σαν παρακαταθήκη για τον επαναληπτικό.
     Φαβορί: Δεν υπάρχει φαβορί ειδικά μετά τις πολλές και σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων, αλλά ένα μικρό προβάδισμα φαίνεται να το έχει ο Α.Ο.Κ.Ι..
Διαιτητής ο κ. Αθ. Σκαλτσής με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλόπουλο δημ. και Βουτσινά Νικ..
                                                                      
    










ΤΑ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ Α.Ε.Κ. ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΜΕ ΚΑΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ








   Την ίδια ημέρα, στο ίδιο γήπεδο  και ώρα 19:00 παίρνει σειρά ο αγώνας Σάμης - Α.Ε.Κ., με την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου επιτέλους να "αποκαλύπτεται" και σε επίσημο αγώνα μπροστά στο φίλαθλο κοινό της Κεφαλονιάς όπου καλείτε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φετινού φαβορί σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
    Από την άλλη η νεανική Σάμη του Β. Μιχαλάτου θα κατέβει στο Δ.Α.Κ. για να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
   Προβλήματα για τον Σπ. Παπαδάτο ο τραυματίας Κρούτη, και οι ανέτοιμοι Λούλουδας - Γαλανός, ενώ ο Β. Μιχαλάτος δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να αντιμετωπίσει όσον αφορά την συγκρότηση της ενδεκάδας που θα παρατάξει.
  Φαβορί: Σοβαρό προβάδισμα στην αναμέτρηση έχει η Α.Ε.Κ. αφού και ποιότητα διαθέτει αλλά και πολλές επιλογές.
Διαιτητής ο κ. Νικ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Σκαλτσή Αθαν. και Λυμπερόπουλο Θοδ..













ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ...... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΑΝΩΓΗ ΣΤΟ Δ.Α.Κ.










   Επιστροφή στα τοπικά δρώμενα για την Εικοσιμία, μετά την "περιπλάνηση" της στο περυσινό πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής.
   Την Κυριακή το πρωί 11:00 καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα της Ανωγής, σε έναν αγώνα που θεωρείται το απόλυτο φαβορί για την νίκη αλλά και την πρόκριση στην συνέχεια.
    Η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση της σε σχέση με την περυσινή της παρουσία θέλει να αποδείξει ότι παραμένει από τις κορυφαίες ομάδες του τοπικού και μπαίνοντας στο γήπεδο να δηλώσει "παρούσα" με το καλό της ποδόσφαιρο προσφέροντας θέαμα και πολλά γκολ σε όσους παρακολουθήσουν τον αγώνα, όπως πολύ καλά ξέρει να κάνει χρόνια τώρα.
  Η Ανωγή του Γ. Μαλλιώρη ναι μεν γνωρίζει την δυναμικότητα της αντιπάλου της αλλά θα κατέβει στο γήπεδο να διεκδικήσει ότι καλύτερο της αναλογεί αφού άλλωστε δεν έχει να χάσει και τίποτε.
  Τα προβλήματα για τον Δ. Ζησιμάτο είναι αρκετά αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές του είναι ανέτοιμοι κυρίως λόγω εργασίας και αναμένεται να μην τους χρησιμοποιήσει Αντίθετα για τον Γ. Μαλλιώρη δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερα σημαντικό πρόβλημα.
   Φαβορί: Αν και στο γήπεδο κρίνονται όλα στο συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρούμε την Εικοσιμία απόλυτο φαβορί αφού είναι πιο ποιοτική ομάδα από την Ληξουριώτικη.
Διαιτητής ο κ. Αθαν. Σκαλτσής με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλόπουλο Δημ. και Σπανόπουλο Αντ..













  ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ 










 Το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 16:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου όπου η ανανεωμένη και πολύ νεανική ομάδα των Ομαλών, με νέο προπονητή μετά από πολλά χρόνια στον πάγκο της τον Δ. Λιονάτο, θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη που θα τις δώσει πολλές ελπίδες πρόκρισης απέναντι στην επίσης νεανική και καλοδουλεμένη ομάδα του Παγκεφαλληνιακού του Ν. Βουτσινά.
   Προβλήματα ιδιαίτερα οι ομάδες δεν αντιμετωπίζουν και αναμένουμε ένα ενδιαφέρον, δυνατό και αρκετά σπουδαίο ντέρμπι.
  Φαβορί: Σε ένα τέτοιο ντέρμπι δεν μπορεί να χρισθεί καμία από τις δυο ομάδες φαβορί. Θεωρούμε ότι το παιχνίδι είναι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα με την νικήτρια ομάδα να έχει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.
Διαιτητής ο κ. Νικ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Σπανόπουλο Αντ. και Λυμπερόπουλο Θοδ..
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

1.
Σάββατο  29-09-2012 ώρα: 16:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΣΚΑΛΤΣΗΣ ΑΘΑΝ
Βασιλόπουλος Δημ.
Βουτσινάς Νικ.

2.
Σάββατο  29-09-2012 ώρα: 19:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ ΝΙΚ.
Σκαλτσής Αθ. 
Λυμπερόπουλος Θοδ.
3.


Κυριακή  30-09-12  ώρα:  11:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 
Α.Ο. ΑΝΩΓΗ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
ΣΚΑΛΤΣΗΣ ΑΘΑΝ
Βασιλόπουλος Δημ.
Σπανόπουλος Αντ.
4.


Κυριακή  30-09-12  ώρα:  16:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ

ΣΚΑΛΤΣΗΣ ΑΘΑΝ
Σπανόπουλος Αντ.
Λυμπερόπουλος Θοδ.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
   Το επόμενο Σαββατοκύριακο 6-7/10 συνεχίζεται και ολοκληρώνονται οι πρώτοι αγώνες της σειράς με το παρακάτω πρόγραμμα: 
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
4.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΕΡΥΣΟΥ
    (Όπως είναι γνωστό ο Ηρακλής Πρόννων πέρασε στον επόμενο γύρο χωρίς αγώνα).
   Το sportsthea εύχεται σε όλες τις ομάδες, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, διαιτητές, φιλάθλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες, χωρίς τραυματισμούς και ΒΙΑ στους αγωνιστικούς χώρους.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου