Σάββατο, Σεπτεμβρίου 15

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ-ΟΜΑΛΑ 1-0 ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΟΙΜΕΣ








  Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Κεραμειών Εικοσιμία και Ομαλά.
   Από τις προσπάθειες των δυο ομάδων, που φάνηκαν πολύ σφιγμένες αλλά και κουρασμένες από την σκληρή προετοιμασία, διακρίναμε την θέληση τους να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και με την μπάλα κάτω. Και αν η Εικοσιμία μας είχε συνηθίσει σε ένα τέτοιο τρόπο παιχνιδιού τα Ομαλά με πολύ νεανική ομάδα μας έδωσε την εντύπωση ότι φέτος θα δούμε κάτι διαφορετικό.
  Βέβαια το παιχνίδι δεν ήταν σπουδαίο ποιοτικά πλην όμως όπως προαναφέραμε οι ομάδες ήθελαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
   Τη νίκη πήρε η Εικοσιμία τελικά με σκορ 1-0.
   Φάσεις και γκολ
   Στο 10΄ο Π. Κατσιβέλης σπάζοντας το τεχνικό οφσάιντ ύστερα από μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων θα βρεθεί μόνος με τον Καραίσκο αλλά καθυστέρησε στο πλασέ με αποτέλεσμα να προλάβει τελευταία στιγμή να διώξει σε κόρνερ ο Κ. Κουμαριώτης.
  Ο Α. Κορσιάνος στο 16' θα επιχειρήσει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.
 Στο 20' φάουλ του Μπούσι θα φέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων, όπου η σύγχυση των αμυνομένων θα δώσει την ευκαιρία στον Α. Κορσιάνο να σουτάρει και την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
  Ο Π. Κατσιβέλης στο 25΄θα εκμεταλευθεί πάσα στην πλάτη της άμυνας της Εικοσιμίας θα προλάβει την έξοδο του Καραίσκου αλλά το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχειρεί στέλνει την μπάλα άουτ.
   Τελευταία φάση για το α΄ημίχρονο στο 30΄όταν ο Μπούσι εκτελεί κόρνερ από δεξιά και τον Φ. Τζιβρά να αποκρούει την κεφαλιά του Κ. Κουμαριώτη   με διπλή προσπάθεια.
    Στο 40΄ο Π. Κορσιάνος θα γίνει ο μοναδικός σκόρερ του αγώνα αφού θα εκμεταλλευθεί το λάθος των αμυντικών θα μπει στην περιοχή και με πολύ ωραίο διαγώνιο πλασέ στην έξοδο του Μεταξά θα πετύχει το 1-0.
   Στο 44΄ένα γυριστό σουτ του Φ. Τζιβρά, που στο β'  ημίχρονο θα πάρει θέση του φορ στην ομάδα του δεν ανησυχεί τον Καραίσκο.
  Εντυπωσιακή απόκρουση του Μεταξά σε μακρινό καλοκτυπημένο φάουλ του Τασιούλη στο 51'.
   Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι είχε διάρκεια 60' (30' το ημίχρονο).
   Οι συνθέσεις:
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Βολτέρας, τασιούλης, Κόρμαλης, Κουμαριώτης, Κονόμη, Γερασιμάτος, Κουλάκης, Α. Κορσιάνος, Π. Κορσιάνος (έπαιξαν και οι Χρηστάτος, Ντουκάϊ και Τζιβράς).
Ομαλά:(Διον. Λιονάτος), Φ. Τζιβράς, Τζάκης, Μεταξάς, Νεόφυτος, Μηλιαρέσης, Σ. Τσακαρισιάνος, Κατσιβέλης, Μπελτσώνιας, Άλντο, Γεωργόπουλος, Λορεντζάτος, (έπαιξαν και οι Γ. Βαλλιανάτος, Δ. Γκαζάρ, Β. Φραγκιάς, Μαρκάτος, Μπάμπης, Χαρίτος, Καλογηράτος, Καπετάνιος και Τζωρτζάτος).
Δηλώσεις προπονητών:
Δημ. Ζησιμάτος









     
 Διον. Λιονάτος












                                                                                         ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. 8-0 ΤΑ 

ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ Δ.Α.Κ.











  Σε έναν άλλο αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, που έγινε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Α.Ε.Κ. σε επίδειξη δύναμης αλλά παράλληλα στέλνοντας μήνυμα προς τους αντιπάλους της, νίκησε εύκολα 8-0 τα Διλινάτα που φάνηκαν αρκετά κουρασμένα από το χθεσινό φιλικό που είχαν δώσει με τον Παγκεφαλληνιακό και είχαν επικρατήσει με σκορ 4-0.
   Τα γκολ της ομάδας του Σπ. Παπαδάτου πέτυχαν οι Κοσμάτος, Μοσχονάς, Κουμαριώτης από 2, και Κούκλας, Πολλάκης από 1. 
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ 
Ο "Μαρινάκης" του τοπικού ποδοσφαίρου ή αλλιώς ο πρόεδρος των Ομαλών Δ. Τζάκης
Μ. Μεσολωράς-Φ. Βαλλιανάτος το δίδυμο της επιτυχίας των Ομαλών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου