Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ "ΛΕΙΨΗ"
    Με σημερινή της ανακοίνωση η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και στο οποίο αναφέρει ότι η ευθύνη της μέχρι τώρα μη τήρησης των χρονοδιαγραμμάτων βαρύνει εξ ολοκλήρου την αποκεντρωμένη περιφέρεια, η οποία αποδεικνύεται ανίκανη να εφαρμόσει τους Νόμους που ψηφίζει το Κράτος, ενημέρωσε τα Σωματεία που συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας ότι το Σαββατοκύριακο ανοίγει η αυλαία του θεσμού με τα παιχνίδια που έχουν προγραμματισθεί να διεξαχθούν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου αφού είναι το μοναδικό γήπεδο σε Κεφαλονιά και Ιθάκη που διαθέτει άδεια διεξαγωγής αγώνων.  
   Ας δούμε τι αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και το πρόγραμμα της αγωνιστικής που περιλαμβάνει 4 αγώνες.

ΕΝΩΣΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 7 - Τ.Κ. 28100 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΤΗΛ:26710–23568 FAX: 26710-24688 E-MAIL: info@ epski.gr
Δικτυακός τόπος: www.epski.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από την ΕΠΣΚΙ ανακοινώνονται τα εξής:
Χθες 24/9/2012 επειδή εκκρεμεί ακόμη η αδειοδότηση των γηπέδων και δεν υπάρχει σημείο επαφής και συνεννόησης με την περιφέρεια, η ΕΠΣΚΙ με έγγραφό της ζήτησε από το Δήμο Ιθάκης και την ΚΕΔΗΚΕ την άδεια με ευθύνη της ΕΠΣΚΙ να ενεργοποιήσει τα μη αδειοδοτημένα γήπεδα προκειμένου να διεξαχθεί πλήρης η αγωνιστική του Κυπέλλου το προσεχές Σαββατοκύριακο. Στο αίτημά μας ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ προφορικά μόνον συγκατατέθηκε. Ο Δήμος Ιθάκης δεν απάντησε καν στο έγγραφό μας.
Ως εκ τούτου και επειδή υπάρχουν νομικές ευθύνες, η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣΚΙ αποφάσισε ομόφωνα να συμπεριλάβει η αγωνιστική του Κυπέλλου όσους αγώνες πρόκειται να διεξαχθούν στο ΔΑΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ που διαθέτει άδεια. Επειδή πλέον ο χρόνος για την αναμονή απαντήσεων είναι απαγορευτικός, προχωράμε στη διεξαγωγή των αγώνων σύμφωνα με το πρόγραμμα που παρακάτω ανακοινώνεται και αν μέχρι την επόμενη εβδομάδα δεν λυθεί το θέμα της αδειοδότησης θα εξετασθεί η πιθανότητα οι υπόλοιποι αγώνες να διεξαχθούν όλοι στο ΔΑΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Επισημαίνουμε πάντως ότι η ευθύνη της μέχρι τώρα μη τήρησης των χρονοδιαγραμμάτων βαρύνει εξ ολοκλήρου την αποκεντρωμένη περιφέρεια, η οποία αποδεικνύεται ανίκανη να εφαρμόσει τους Νόμους που ψηφίζει το Κράτος.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ
ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΓΗΠΕΔΟ
29/9/2012
ΣΑΒΒΑΤΟ
16:30’
Α.Ο.Κ.Ι –Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
29/9/2012
ΣΑΒΒΑΤΟ
19:00’
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ε.Κ.
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
30/9/2012
ΚΥΡΙΑΚΗ
11:00’
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
30/9/2012
ΚΥΡΙΑΚΗ
16:30’
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου