Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18

CHAMPIONS LEAGUE 2012-2013: ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ "ΘΡΥΛΑΡΑ"

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ
  Το "Γ. Καραϊσκάκης" έχει βάλει τα καλά του και το "σεντόνι" κοιματίζει περιμένοντας όλοι την φετινή Ευρωπαϊκή καταξίωση της ομάδας του "λιμανιού".
   Στις 21:45 λοιπόν ο "θρύλος" αντιμετωπίζει την Γερμανική Σάλκε ανοίγοντας την αυλαία των αγώνων του στο Champions league σε ένα γήπεδο "καμίνι".
  Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Γ. αρχηγού του Ολυμπιακού για το τι προμηνύεται να αντιμετωπίσουν οι Γερμανοί ποδοσφαιριστές....."Σε τέτοια ματς προέχει το μηδέν πίσω. Μετά, το γκολ θα έρθει μόνο του. Αν τους δώσεις χώρους, θα έχεις πρόβλημα. Πρέπει ίσα-ίσα να τους κλείσεις τους χώρους.
Καλή είναι η Σάλκε, αλλά εγώ έχω δει γίγαντες και γίγαντες να λυγίζουν στο Καραϊσκάκη. Να χάνουν τα πόδια τους μέσα στο γήπεδο αυτό". 
   Οι ποδοσφαιριστές του Λ. Ζαρντίμ καλούνται να ξεκινήσουν με το "δεξί" τις υποχρεώσεις τους σε αυτό αφού γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για την πορεία τους και το όνειρο της διάκρισης στην Ευρώπη. Σε όλα αυτά ο Ολυμπιακός έχει σύμμαχο και την παράδοση που τον θέλει να περνάει εύκολα τις Γερμανικές ομάδες με εξαίρεση την μεγάλη Μπάγερ.
     Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κάνει το ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ και η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει είναι η παρακάτω:
  Πιθανές ενδεκάδες: Κάρολ – Τοροσίδης, Χολέμπας, Σιόβας, Κοντρέρας (Μανωλάς) - Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα -  Φουστέρ, (Αμπντούν) Τζεμπούρ, Μασάντο, ενώ ο Χουμπ Στέφενς αναμένεται να παρατάξει τους: Ούνερσταλ – Χέβεντες, Φουχς, Παπαδόπουλο, Ματίπ – Τζόουνς, Νοϊστέντερ – Φαρφάν, Χόλτμπι, Αφελάι – Χούντελααρ σε σχήμα 4-2-3-1. 
     Διαιτητής ο Ισπανός Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν.
Το sportsthea.blogspot.gr θυμάται σε βίντεο την προηγούμενη κόντρα των ερυθρολεύκων με γερμανικές ομάδες σε πρεμιέρα στην Ευρώπη.

Ολυμπιακός-Λεβερκούζεν 6-2 (27’ αυτ. Κλάινε, 38’ Γιαννακόπουλος, 44’, 64’ πεν. Τζόρτζεβιτς, 87’ Ζέτεμπεργκ - 22’ αυτ. Ελευθερόπουλος, 78’ πεν. Σνάιντερ)                                


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου