Σάββατο, Σεπτεμβρίου 29

ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ "ΚΑΛΛΟΝΕΣ" ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ....... ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ


Τι προβλέπει ο Κ.Α.Π. για τις διαφημίσεις
στις φανέλες των ποδοσφαιρικών σωματείων
   Τελικά, προς θλίψη κάποιων που περίμεναν να δουν "καλλονές" στο γήπεδο, δεν έγινε δεκτό το αίτημα της ομάδας «Βουκεφάλα» Λάρισας  για επίμαχη διαφήμιση στις φανέλες των ποδοσφαιριστών της, από την τοπική Ένωση αφού κάτι τέτοιο δεν το προβλέπει ο Κ.Α.Π..
   Ας δούμε τι αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Λάρισας:
   Σχετικά με το θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες στον τοπικό Τύπο και όχι μόνο, το οποίο αφορά συγκεκριμένη διαφήμιση στις φανέλες των ποδοσφαιριστών ποδοσφαιρικού σωματείου της δύναμης της Ένωσης μας, από την Ε.Π.Σ. Ν. Λάρισας διευκρινίζονται τα εξής:

·         Ποτέ δεν εγκρίθηκε από τη διοργανώτρια των πρωταθλημάτων αίτηση σωματείου για διαφήμιση στις φανέλες του, προϊόντων ή υπηρεσιών τις επίμαχης επιχείρησης, όπως προβλέπεται από την παρ. 2 του άρθρου 14 του Κ.Α.Π. Σχετική αίτηση υποβλήθηκε στη Γραμματεία της Ένωσης την 20η Σεπτεμβρίου 2012 και θα συζητηθεί στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. την 3η Οκτωβρίου 2012.
·         Τονίζουμε ιδιαίτερα, προς γνώση και συμμόρφωση όλων των σωματείων μας, ότι σύμφωνα με το εδ. δ΄, της παρ. 2, του άρθρου 14 του Κ.Α.Π., κάθε διαφήμιση, έμμεση ή άμεση, που είναι αντίθετη με την αθλητική ιδέα, απαγορεύεται.
·         Επίσης, στο εδ. α΄, της παρ. 3, του άρθρου 14 του Κ.Α.Π., προβλέπεται ότι «σωματείο που δεν εφαρμόζει τις διατάξεις της παρ. 2 του ίδιου άρθρου, μετά από διαπίστωση της διοργανώτριας, παραπέμπεται στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα μετά από έγγραφη αίτηση της διοργανώτριας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου