Κυριακή, Σεπτεμβρίου 30

ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ "ΜΠΑΜ" ΣΤΟ Δ.Α.Κ.



ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-0 ΤΟΝ Α.Ο.Κ.Ι.

     Mε το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Παλληξουριακός επικρατώντας εκτός έδρας του ΑΟΚΙ, που πλήρωσε τις πολλές του απουσίες,με 0-1 και αυτόματα γίνεται φαβορί για την πρόκριση αντίθετα με την Αργοστολιώτικη ομάδα που έμπλεξε σε περιπέτειες.
    Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ελαφρώς με καλύτερο στην αρχή τον Α.Ο.Κ.Ι. και τις δυο ομάδες να χάνουν κλασικές ευκαιρίες για γκολ. 
    Ο Παπαδάτος Δ. στο 30' σε σέντρα του Ζερβού από δεξιά χάνει μόνος του κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής για τον Παλληξουριακό.
    Ο ΑΟΚΙ στο 35' απαντάει στις ευκαιρίες ύστερα από τραγικό λάθος της άμυνας του Παλληξουριακού, ο Μοντεσάντος Σ. όμως χάνει μοναδικό τετ-α-τετ το οποίο απέκρουσε με τα πόδια ο Λαδας Ι. σε κόρνερ.
    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παλληξουριακός πίεσε περισσότερο και είχε κάθετο δοκάρι με τον Παπαδάτο Δ. στο 65'. 
     Στο 70' σε ωραία σέντρα από αριστερά ο Μοντεσάντος Σ. χάνει πολύ καλή ευκαιρία για γκολ με κεφαλιά την οποία απέκρουσε και πάλι ο Λαδάς Ι.
     Στο 85' ύστερα από μπαλιά στη πλάτη της άμυνας του ΑΟΚΙ ο Μαρκάτος Σ, περνάει τη μπάλα με κεφαλιά πάνω από τον τερματοφύλακα Αgushi η οποία καταλήγει και πάλι στο κάθετο δοκάρι, αλλά αυτή τη φορά στην επαναφορά της ο Παπαδάτος Δ. κάνει το τελικό 0-1 για τον Παλληξουριακό με πλασέ.
     Από τον Παλληξουριακό διακρίθηκαν οι Λαδάς Ι., Μαυροειδής και Γαβαλάς Α. και για το ΑΟΚΙ οι Μοντεσάντος, Μαρκαντωνάτος και Ζαμπαύτης Σ.
     Καλή η διαιτησία του κ.Σκαλτσή και των βοηθών του.
AOKI:(Γ. Τόγιας), Agushi R., Λαμπρόπουλος, Κλειτογιάννης Α., Χαλιώτης Γερ., Κοντοζης Λ., Σπανος Ε., Ζαμπαύτης Σ. (50' Χάνος), Μαρκαντωνατος Δ., Μοντεσαντος Σ. (75' Μολφέτας), Πολλατος Δ.,Βουκελατος Ι. 
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:(Γ. Θωμάς), Λαδας Ι., Γαβαλάς Α., Μαρκατος Σ., Μαυροειδής Χ., Βολινσκι Ρ. (λ.τ. 75' Μαυροειδής Ν.), Ζερβος Η., Κοζομπολης Π., Λυμπεροπουλος Κ., Κοσματος Ν. (46' Μαρκάτος Σπ.), Λυκουδης Α. (32' Καμινάρης), Παπαδατος Δ.
Ρεπορτάζ:Χάρης Πρεντάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου