Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14

Ανακοίνωση διεθνών ποδοσφαιριστών


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. Σ. ΠΙΛΑΒΙΟ
   Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Διεθνείς μας ευχαριστούν τον κ. Σοφοκλή Πιλάβιο για την συνεργασία που είχαν κατά την προεδρία του στην Ε.Π.Ο..
   Ας δούμε τι αναφέρουν:
 «Με αφορμή την αποχώρηση του κ. Σοφοκλή Πιλάβιου, εμείς, οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών, θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην επαγγελματική του ζωή.
   Με τον κ. Πιλάβιο ζήσαμε μεγάλες επιτυχίες. Πρώτα την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2010, μέσω των αγώνων μπαράζ με την Ουκρανία, μετά τη συμμετοχή της Εθνικής στο EURO 2012 και την κατάταξή της στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η συμβολή του στην ομαλή λειτουργία της ομάδας, σε επαγγελματικά πρότυπα και με ενότητα οικογένειας, ήταν καθοριστική σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Απέναντί μας ήταν απολύτως ειλικρινής και διακριτικός και η κοινή μας πορεία τα τελευταία 3,5 χρόνια οδήγησε στη δημιουργία μιας έντιμης σχέσης. Είναι κρίμα ν’ αποχωρούν από το χώρο μας άνθρωποι που διαθέτουν ηθική και ακεραιότητα.
   Ελπίζουμε ο κ. Πιλάβιος να είναι κοντά μας στους επόμενους αγώνες. Από εμάς θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος».
Οι παίκτες της Εθνικής Ανδρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου