Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΛΑ "ΜΗΔΕΝ" ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ-Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ 0-0










   Σε έναν αγώνα πολύ μέτριο και όχι καλό ποιοτικά  στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου Διλινάτα και Φωκάτα "κόλλησαν" στο "0". Οι ομάδες φάνηκαν πολύ κουρασμένες από την σκληρή προετοιμασία με αποτέλεσμα να μη μπορούν να βρουν ρυθμό. 
   Οι φάσεις ήταν πολύ λίγες και συγκεκριμένα:
   Στο 31΄ σέντρα από δεξιά του Γ. Αναλυτή θα βρει στο ύψος μεταξύ πέναλτι και μικρής περιοχής τον Ψαριανό, ο οποίος μόνος με τον τερματοφύλακα θα κάνει ένα πολύ κακό πλασέ στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ από τα δοκάρια του Γαβριελάτου. Αυτή ήταν και η μοναδική φάση για το α΄ ημίχρονο. 
   Τίποτε δεν άλλαξε και στο β΄ ημίχρονο αφού μόνο μία φάση είχαμε και σε αυτό, αυτή τη φορά από την πλευρά της ομάδας των Φωκάτων. Συγκεκριμένα, στο 52΄ ο Σπ. Γαλιατσάτος με ψιλοκρεμαστή πάσα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων θα βγάλει σε θέση τετ-α-τετ τον Κόμητα με τον τερματοφύλακα Μίχο, τον οποίο απέφυγε έξυπνα, αλλά πριν προλάβει να στείλει την μπάλα στην κενή εστία, την τελευταία στιγμή πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ ο Παρασκευόπουλος.
   Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Τ.Φωής), Μίχος, Φιοράτος, Θ.Καλαφάτης, Σπ. Τζωρτζάτος, Κουνάδης, Χαραλαμπόγλου, Μανώλης, Αναλυτής, Ψαριανός, Χ.Τζωρτζάτος, Κατσούρης.
(Έπαιξαν και οι: Τσάκος, Δημ.Τζωρτζάτος, Κίριος, Δούκας, Χατζηγιάννης και Παρασκευόπουλος).
Φωκάτα: (Μ.Αθηναίος), Γαβριελάτος, Αυγουστάτος, Ρικάι, Αντωνίου, Π. Σέρρας, Σαρλάνης, Γαλιατσάτος, Κόμητας, Πολυδωράτος, Σταμένης, Χασαλινάι.  
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου