Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ 4-0
 ΤΟΝ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ











   Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Διλινάτα και ο Παγκεφαλληνιακός.
   Ένα παιχνίδι που έδωσε την δυνατότητα στους δύο προπονητές, και μετά από την πολύ σκληρή προετοιμασία να βγάλουν κάποια συμπεράσματα αλλά να δουν και τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών τους.

    Στο α' ημίχρονο οι ομάδες φάνηκαν αρκετά κουρασμένες, κάτι φυσιολογικό αυτή την εποχή αφού τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι πολύ σφικτά από την προετοιμασία, με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι μέτριο και το παιχνίδι να είναι μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες. Πάντως προς το τέλος τα Διλινάτα ανέβασαν την απόδοση τους και πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα τέρματα τους
   Στο β' ημίχρονο έγιναν εκατέρωθεν αρκετές αλλαγές, το θέαμα παρέμεινε το ίδιο μέτριο, με τα Διλινάτα να "χτυπούν" στις στημένες φάσεις και στις αντεπιθέσεις. Εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη της αμυντικής γραμμής του "Πάγκε" και τελικά πέτυχαν μία φιλική νίκη με σκορ 4-0.
    Φάσεις και γκολ 
   Στο 20' ο Παγκεφαλληνιακός θα έχει δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τούρλα.
   Ένα σουτ του Ίγκλις για τον Παγκεφαλληνιακό στο 25' έξω από την περιοχή θα περάσει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μίχου.
Στο 45' σέντρα ακριβείας του Κ. Τζωρτζάτου θα φέρει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι όπου εκεί ο Χαραλαμπόγλου με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πολλάκη για το 1-0.
   Στα 5΄ τελευταία λεπτά τα Διλινάτα θα πετύχουν άλλα 3 γκολ. 
   Συγκεκριμένα:
   Στο 55' ένα κόρνερ από αριστερά θα φέρει την μπάλα στην περιοχή του Πάγκε και ο Χουάν με κεφαλιά θα πετύχει το 2-0.
   Στο 27' ο Μαγδαληνός θα νικήσει τον Τσάκο στο τετ α τετ αποσοβώντας το 3-0, κάτι που δεν κατάφερε τελικά στο 59' όταν ύστερα από κόρνερ για τα Διλινάτα από αριστερά και μετά από σύγχυση των αμυντικών του "Πάγκε" η μπάλα θα στρωθεί στον Δ. Τζωρτζάτο που με πλασέ θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
   Με την λήξη του αγώνα (60') τα Διλινάτα θα πετύχουν και 4ο τέρμα (4-0) όταν ο Τσάκος θα βγει με μεγάλη ταχύτητα στην αντεπίθεση και θα βρεθεί τετ α τετ με τον Μαγδαληνό τον οποίο πλασάρει και εύκολα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Να αναφέρουμε ότι ο αγώνας είχε διάρκεια 60' (30' το κάθε ημίχρονο).
Δηλώσεις Τάκη Φωή προπονητή Α.Ο. Διλινάτων















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου