Κυριακή, Σεπτεμβρίου 23

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΦΙΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΦΩΚΑΤΑ - ΟΜΑΛΑ 2-2










  Στο άλλο φιλικό παιχνίδι της ημέρας στις Κεραμειές, Φωκάτα-Ομαλά μοιράστηκαν τις εντυπώσεις και τα γκολ αφού ήλθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

   Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές, είχε καλό ρυθμό, με τα Ομαλά να είναι καλύτερα στο α' ημίχρονο έχοντας περισότερη ώρα την κατοχή της μπάλας πετυχαίνοντας μάλιστα και το 1-0. Στο β΄ημίχρονο τα Ομαλά παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές κυρίως με νέα παιδιά με αποτέλεσμα να εκμεταλλευθούν το γεγονός αυτό οι γηπεδούχοι, να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πετύχουν τα δυο τους γκολ.
    Φάσεις και γκολ
  Στο 15' τα Ομαλά θα ανοίξουν το σκορ για το 0-1 με πολύ όμορφη απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Φ. Γεωργόπουλου.
  Ευκαιρία να ισοφαρίσουν θα χάσουν τα Φωκάτα 35', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά η μπάλα  θα φτάσει στη περιοχή των φιλοξενουμένων, εκεί ο Αντωνίου θα πάρει την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στον Λ. Βανδώρο που είναι αμαρκάριστος και σε καλή θέση. Το σουτ όμως του έμπειρου επιθετικού των Φωκάτων ήταν χλιαρό και απόκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Αρθούρ.
Φάση από παλιότερο αγώνα
   Στο 55' έρχεται η ισοφάριση 1-1 για τα Φωκάτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δ. Ψυχογιού, πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει ο Σταμένης όταν το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε σε χέρι αμυντικού των φιλοξενούμενων.
  Νέο πέναλτι για τα Φωκάτα στο 65΄με τον Δ. Ψυχογιό να εκτελεί και πάλι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Το πέναλτι αυτή την φορά κέρδισε ο Κόμητας που ανατράπηκε από τον Νεόφυτο μέσα στην περιοχή.
   Τα Φωκάτα συνέχιζαν να πιέζουν και στο 70' θα πετύχουν τρίτο γκολ το οποίο όμως θα ακυρωθεί σαν επιθετικό φάουλ. Συγκεκριμένα ύστερα από κόρνερ από δεξιά η μπάλα θα φτάσει στη περιοχή των φιλοξενουμένων, εκεί ο Αντωνίου θα πιάσει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, πλην όμως είχε κάνει επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα των Ομαλών.
Φάση από παλαιότερο αγώνα
   Τέλος η ισοφάριση για τα Ομαλά θα έρθει στο 75' όταν ο Γ. Μπελτσώνιας θα βρει με κάθετη πάσα τον Γ. Βαλλιανάτο στο ύψος του πέναλτι απέναντι από τον Δίλαλο με τον νεαρό ποδοσφαιριστή των Ομαλών να μην αστοχεί στο πλασέ του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το τελικό 2-2.
   Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι είχε διάρκεια 80' (40' κάθε ημίχρονο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου