Κυριακή, Νοεμβρίου 4

Νίκη - πρόκρισης ο Παλληξουριακός 0-5 την Έρυσσο


Εύκολα, όπως αναμενόταν ο Παλληξουριακός πέρασε σήμερα το μεσημέρι από τον Καραβόμυλο, όπου στα πλαίσια της 1ης φάσης – 1ου αγώνα του τοπικού κυπέλλου, επικράτησε της φιλότιμης Ερύσσου με σκορ 5-0.
Έτσι η ρεβάνς σε μια εβδομάδα στον Άγιο Αντώνη, αποτελεί τυπική διαδικασία για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, ενώ οι γηπεδούχοι καλά στημένοι αμυντικά περίμεναν τον αντίπαλο και προσπαθούσαν να βρουν κάποια ευκαιρία να βγουν στην κόντρα, ενώ απείλησαν με κάποια μακρινά σουτ, χωρίς ωστόσο να βρουν στόχο.
Φάσεις και γκολ
Οι «ερυθρόλευκοι» θα προηγηθούν στο 14’, με τον Μπράτι, ο οποίος «έκλεψε» την μπάλα από τους αμυντικούς της Ερύσσου, προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα πετύχει και το 0-2 στο 37’, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό με τον Π. Μπαλάσκα και έξυπνο πλασέ.
Στο 39’ ο Μπράτι θα "τσιμπήσει" την μπάλα δίπλα από τον τερματοφύλακα Ο. Papa και στην κενή εστία ο Χ. Μουρελάτος, εύκολα με πλασέ θα κάνει το 0-3.
Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 75’ Ο Μπαλάσκας θα είναι ο επόμενος σκόρερ της ομάδας του Σπ. Παπαδάτου. Ο Αρμάντο θα βρει δεξιά τον Μπερναλή, αυτός ψύχραιμα θα αποφύγει τον Papa και θα δώσει στον συμπαίκτη του και αυτός με ένα δυνατό αριστερό βολέ θα την στείλει στα δίχτυα για το 0-4.
Ο ίδιος μάλιστα θα πετύχει στο 87’ και το τελικό 0-5, με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής, που θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας της Ερύσσου, πανηγυρίζοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Δ & Σ. Καππάτος), O. Papa, Ρεπούσης, Κοψίνης (77’ Καραβέλας), Πατρίκιος, Βαλσαμής, Σπυρόπουλος (46’ Kamber), Παπαλεξάτος Κ., Πετρόπουλος, Sula, Πάπα Ρ. (72’ Καββαδίας Ν.), Πάπα Α.
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Μπερναλής, Σινάι Αλ. (46’ Ζερβός), Λούλουδας, Κουκουβίνος, Μπαλάσκας Π., Αρμάντο, Μπράτι (46’ Λαλάι), Μουρελάτος Χ.Σ. (84' Σινάι Ζ.), Μουρελάτος Χ (72’ Τοζαι), Αντωνάτος Κ.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ρεπορτάζ και Φώτο χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου