Δευτέρα, Νοεμβρίου 12

Συγκίνηση και όμορφο θέαμα στο κλειστό γυμναστήριο στην πετυχημένη ημερίδα Taekwon-do «Θωμάς Τσακαρισιάνος»

Μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης  και παρουσία πολύ κόσμου στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου «Αντώνης Τρίτσης», πραγματοποιήθηκε, χθες Κυριακή πρωί, η ημερίδα Taekwon-do «Θωμάς Τσακαρισιάνος» εις μνήμην του αγαπητού μας φίλου και αθλητή Θωμά, με διοργανωτή τον Α.Σ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ TAEKWON-DO!
Όλοι ήταν εκεί, η οικογένεια του, οι φίλοι του, οι συναθλητές του και οι συνεργάτες του στον Σύλλογο, που αγαπούσε τόσο πολύ.
Όλοι στις ομιλίες τους είχαν να πουν ένα καλό λόγο για το Θωμά. Το γελαστό παιδί που έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς και άδικα για την γειτονιά των αγγέλων.
Ο σύλλογος απένειμε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια, την οποία παρέλαβε η κόρη του, με την ομιλία της για τον πολυαγαπημένο της πατέρα, να ραγίζει καρδιές.
Φυσικά για εμάς, φίλε Θωμά, ζεις και θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας.
Όσον αφορά την ημερίδα ήταν πολύ πετυχημένη, όπως άλλωστε άξιζε στον Θωμά και την τίμησαν με τη συμμετοχή τους Σωματεία από Πάτρα, Πρέβεζα, Λευκάδα, Βόνιτσα και φυσικά την Κεφαλονιά!
Μια διοργάνωση που, όπως ανέφερε στην ομιλία του ο Τούλιος Κοκκόλης, θα γίνει θεσμός.
Επίσης στο κλειστό παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Ανουσάκης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου κ. Γεράσιμος Αποστολάτος.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ
































































































































































Φώτο Μάκη Σέρρα











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου