Σάββατο, Οκτωβρίου 31

Φουλ "γκάζια" και το 4Χ4 Πυλαριακός γίνεται η πρώτη ομάδα των "8" του τοπικού κυπέλλου... Νίκη 3-1 τον Αστέρα Ληξ.!

Σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Καραβομύλου, διεξήχθη η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου, ανάμεσα στον Πυλαριακό και τον Αστέρα Ληξουρίου.

Το τελικό σκορ βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με ανατροπή και σκορ 3-1.

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με καλό ρυθμό και 4 συνολικά γκολ!

Τα γκολ του αγώνα

Στο 45’ θα έχουμε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους του Ληξουρίου.

Συγκεκριμένα ο Αγγ. Δημητρίου θα εκτελέσει φάουλ από δεξιά, η μπάλα θα φτάσει στη μικρή περιοχή και Α. Αραβαντινός, με ωραία κεφάλια θα την στείλει στα δίχτυα  του Κόκκαλη.

Αυτό θα είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο 62’ θα έχουμε την ισοφάριση για τον Πυλαριακό με τον Γρηγοράτο, ο οποίος με πολύ ωραίο διαγώνια σουτ από αριστερά, θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα Μακρή για το 1-1.

Στο 73’ θα έχουμε την ανατροπή για τους γηπεδούχους. Ο Γρηγοράτος θα μπει από δεξιά και με ωραία παράλληλη πάσα θα βρει τον Σπ. Αλυσανδράτο, ο οποίος με ωραίο πλασέ θα πετύχει το 2-1, δίνοντας πλέον το προβάδισμα στους «κυανέρυθρους».

Στο 80’ θα έχουμε το τελικό 3-1. Και πάλι ο Γρηγοράτος με ωραία κούρσα από δεξιά, θα μπει στην περιοχή και εκεί θα ανατραπεί απ τον Στ. Μαρούλη και θα δοθεί το πέναλτι από τον κ. Αγγ. Βουτσινά.

Την εκτέλεση του πέναλτι θα αναλάβει ο Κλειτογιάννης, ο οποίος θα είναι εύστοχος και θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα Π. Μακρή.

Ήταν η 4η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την πολύ δυνατή φέτος ομάδα του Κ. Βιτωράτου και έτσι γίνεται η πρώτη ομάδα, η οποία θα πάρει πρώτη το ένα από τα οκτώ εισιτήρια για τους «8» του τοπικού κυπέλλου, δύο αγωνιστικές πριν την φάση των ομίλων!

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, η σημερινή ήττα είναι καταδικαστική και πολύ περισσότερο, αν οι Πρόννοι περάσουν από τα Τζαννάτα αύριο.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τον κ. Ε. Κατερέλο και την κα Μ. Μάστορα.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Κόκκαλης Δ., Τουλάτος (73’ Ποταμιάνος), Πατρίκιος (46’ Κλειτιογιάννης), Saliaj (73’ Αλυσανδράτος Σπ.), Θωμαΐδης (69’ Μάστορας), Γονατάς, Καλιβωκάς Γ., Γρηγοράτος, Σταμούλης Π., Πάπα Ρ., Πάπα Α..

Αστέρας:(Σ. Αναλυτής), Μακρής, Σινάι Ζ., Κοντογιαννάτος (56’ Διονυσάτος), Σιμωτάς (46’ Σπυράτος), Μαρούλης Στ., Γαβαλάς, Κατσαΐτης Ηλ. (75’ Κατσούρης), Δημητρίου, Μαρούλης Γ. (46’ Κούτσης), Κατσαΐτης Ε., Αραβαντινός (75’ Σινοδινός).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου