Κυριακή, Οκτωβρίου 30

Στο Σταυρό θα λύσουν τις "διαφορές" του Αστέρας - Οδυσσέας μετά το σημερινό 1-1 στο Ληξούρι (Εικόνες)

Σε ένα μέτριο και πολύ δυνατό παιχνίδι, σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Ληξουρίου «Α.Ο. Παλληξουριακός», στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του τοπικού κυπέλλου, Αστέρας – Οδυσσέας θα αναδειχθούν ισόπαλοι με σκορ 1-1, το οποίο διαμορφώθηκε με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τις δύο ομάδες.

Έτσι η πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης, θα κριθεί στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο το μεσημέρι στον Σταυρό της Ιθάκης!

Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον για τη συνέχεια και αφήνει ανοικτή την πρόκριση της μίας ή της άλλης ομάδας. 

Ίσως αυτό το 1-1 να δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα στους Ιθακήσιους.

Γενικά πάντως σε ένα μέτριο παιχνίδι, οι δύο αντίπαλοι φάνηκαν ανέτοιμοι αγωνιστικά, κάτι φυσιολογικό για την εποχή.

Να αναφέρουμε, αξίζει τον κόπο για ένα μικρό, πολύ καλό σοβαρό και ταλαντούχο παιδί. Αρχηγός των γηπεδούχων ήταν ο γεννημένος το 2007 Χαρ. Κουρούκλης.

Τα γκολ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι θα αιφνιδιάσουν και θα προηγηθούν στο σκορ 0-1, «παγώνοντας» το «Α.Ο. Παλληξουριακός.

Συγκεκριμένα ο στο 44’ ο Cella θα πιάσει ένα δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή και η μπάλα αφού βρει στο σώμα Γαβαλά, θα καταλήξει στα δίχτυα του Μαρκέτου.

Αυτό το 0-1 θα είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 84’ οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν το σκορ σε 1-1 με πολύ ωραίο σουτ του Γ. Αναλυτή, μετά την πάσα του Κ. Γιακουμάτου από αριστερά και ενώ πιεζόταν από τους αντίπαλους αμυντικούς θα καταφέρει να νικήσει τον Γαϊλά και να στείλει την μπάλα στην αριστερή του γωνία.

Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα το σκορ δεν θα αλλάξει με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να λύνουν οριστικά τις «διαφορές» τους στον επαναληπτικό του Σαββάτου στο «Νίκος Ραυτόπουλος» στον Σταυρό.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλος και Π. Κομητόπουλος.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος Β., Πατρίκιος, Σπυράτος (46’ Γιακουμάτος), Αδηλίνης, Αναλυτής Γ., Γαβαλάς, Λουκέρης (62’ Λυκούδης), Δελαπόρτας (46’ Διονυσάτος), Κουρούκλης, Παπαδάτος (50’ Μπεκιριάι), Μαρούλης (50’ Αραβαντινός).

Οδυσσέας Ιθακ.:(Σπ. Ζερβός), Γαϊλάς, Plepi A., Μαλιακρίδας Μ.-Α., Φατούρος (83’ Καραβίας), Τσίρος, Plepi B., Renato, Μαλιακρίδας Κ. (73’ Προσαλέντης Π.) Κουτσουβέλης Π., Μετσάνι, Cela.

Παρακάτω εικόνες από το σημερινό παιχνίδι













Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου