Σάββατο, Οκτωβρίου 29

Όλα θα κριθούν στο Αργοστόλι…… Σάμη – Εύγερος 2-1 με ανατροπή

Σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο Καραβομύλου διεξήχθη η αναμέτρηση του τοπικού κυπέλλου Α’ φάση – 1η Σειρά, ανάμεσα στον Α.Ο. Σάμης και τον Π.Α.Ο. Εύγερος.

Το τελικό σκορ βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ 0-1.

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες, ένα πραγματικό ντέρμπι με εναλλαγή στο σκορ, αρκετό πάθος και τρία συνολικά τέρματα, ανταμείβοντας τον κόσμο που βρέθηκε αρκετός και σήμερα στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Φάσεις και γκολ

Στο 37’ η ομάδα της Ευγέρου θα ανοίξει το σκορ. Ο Ενρ. Πάπα με ωραία διαγώνια μπαλιά θα βρει τον Κορσιάνο και ο τελευταίος με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ από πλάγια δεξιά, θα νικήσει τον Κυρ. Μωραΐτη για το 0-1 της ομάδας του.

Στο 43’ ο Α.Ο. Σάμης θα φέρει το ματς στα ίσια.

Ο Χάνδρας θα ανατραπεί στην μεγάλη περιοχή από τον Ν. Παπαναστασάτο, με τον διαιτητή κ. Ε. Κατερέλο να καταλογίζει το πέναλτι.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μετάϊ που θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Καραχάλιου και θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Αυτό θα είναι το σκορ του α’ ημιχρόνου.

Στο 68’ η Σάμη θα κερδίσει νέο πέναλτι. Συγκεκριμένα ο Σοφιανός με εξαιρετική ατομική ενέργεια από αριστερά, θα μπει στην περιοχή, εκεί όπου θα ανατραπεί από τον Σταματέλο.

Την εκτέλεση θα αναλάβει και πάλι ο Μετάϊ, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων θα αποκρούσει προσωρινά και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα κάνει την ολική ανατροπή και το τελικό 2-1.

Στο 75’ ο Σοφιανός θα κάνει εξαιρετικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα Καραχάλιου.

Έτσι, η Σάμη θα πάρει την νίκη στο πρώτο, από τα δυο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδια, και θα κάνει το πρώτο βήμα για την είσοδο της στην 8αδα.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 6/10, στις 3 και 30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Χρηστάτο και Απ. Καραΐσκο.

Οι συνθέσεις

Σάμη:(Γ. Καρελάκης), Κ. Μωραΐτης, Βαλλάτος (26’ Καβαλλιεράτος), Κλαουδάτος, Καραγιαννάκης, Ζησιμάτος, Ν. Μωραΐτης, Rexha (89’ Πολυχρονάτος), Σοφιανός, Χάνδρας, Μετάι (85’ Φιλιππάτος), Ι. Αμούργης (89’ Βιτωράτος Κ.).

Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καραχάλιος, Σταματέλος, Ταβιανάτος (74’ Θεοδωρόπουλος), Βαγγελάτος, Ν. Παπαναστασάτος, Καραντινός (16’ Μπούκας), Ηλιόπουλος, Πάπα, Κορσιάνος, Πολλάκης, Αλ. Πολλάτος (63’ Αλαφοστέργιος).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου