Παρασκευή, Οκτωβρίου 28

Super Cup 2022-2023… Στη "μάχη" για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς την Κυριακή στο Δ.Α.Κ. Παλληξουριακός - Εικοσιμία

Με τον τελικό του 4ου Super Cup 2022 - 2023 της τοπικής Ε.Π.Σ., ο οποίος σηματοδοτεί και την επίσημη έναρξη της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν στα νησιά μας, ο νταμπλούχος Α.Ο. Παλληξουριακός, αντιμετωπίζει τον περυσινό finalist του τοπικού κυπέλλου Α.Ο. Εικοσιμίας, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Φωτο από την κατάκτηση του 3ου S/C

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως προαναφέραμε είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί, αύριο Κυριακή 30/10 και ώρα 16:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με την ευθύνη της διοργάνωσης να ανήκει στην τοπική Ένωση.

Σίγουρα, οι δύο ομάδες όπως είναι φυσιολογικό, χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους, δεν μπορεί να είναι ακόμη έτοιμες στο 100% τους, ίσως οι «ερυθρόλευκοι» να βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και ένα βήμα πιο μπροστά, μιας και ξεκίνησαν αρκετά νωρίτερα τη σεζόν, λόγω της συμμετοχής τους στο κύπελλο Ελλάδος, κάτι που φάνηκε στα φιλικά προετοιμασίας, τα οποία συμμετείχαν και ο στόχος τους είναι να κυνηγήσουν το απόλυτο δηλαδή το 4Χ4!!.

Από την άλλη, οι τυπικά γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στο μεγάλο αντίπαλο τους και να διεκδικήσουν ότι τους ανήκει.

Ωστόσο αυτές οι ομάδες, όποτε βρεθούν αντίπαλες, προσφέρουν πολύ καλό θέαμα και παρακολουθούμε ποιοτικά παιχνίδια.

Παλληξουριακός - Εικοσιμία συναντώνται για δεύτερη φορά στον θεσμό. Η πρώτη ήταν την περίοδο 2018-2019, όταν συμμετείχαν στο πρώτο ιστορικά Super Cup της Ένωσης μας και τους «ερυθρόλευκους» σε μια μίνι έκπληξη για εκείνη την εποχή, να επικρατούν των «κυανόλευκων» της Λειβαθούς», ομάδα τότε Γ’ Εθνικής,  με σκορ 3-0!

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι, Παλληξουριακός είναι η ομάδα που έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους, αφού στους τρεις προηγούμενους τελικούς, έχει καταφέρει να κάνει δική της την κούπα και να γράψει ιστορία σαν μοναδικός «συλλέκτης» κυπέλλων αυτής της διοργάνωσης, ισάριθμες φορές!!

Πραγματικά ένα εντυπωσιακό ρεκόρ που η νταμπλούχος Ληξουριώτικη ομάδα φιλοδοξεί να το ανεβάσει ακόμη περισσότερο στο 4Χ4!

          

Ας θυμηθούμε εδώ τους προηγούμενους τελικούς:

SUPER CUP Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

1.

2018 - 2019

Α.Ο. Παλληξουριακός (Eικοσιμία 3-0)

2.

2019 - 2020

Α.Ο. Παλληξουριακός (Πρόννοι 4-3 στα πεν./κ.α. - παρ. 0-0)

3.

2020 - 2021

Α.Ο. Παλληξουριακός (Διλινάτα 4-0)

--

2021 - 2022

Δεν διεξήχθη λόγω covid

Εμείς ευχόμαστε να παρακολουθήσουμε έναν ποιοτικό τελικό και όλοι να χαρούμε από το θέαμα που θα μας προσφέρουν οι δυο ομάδες.

Οι προπονητές, τόσο του Παλληξουριακού, όσο και της Εικοσιμίας, Ηλ. Ζερβός - Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος αντίστοιχα, θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν, ώστε οι ομάδες τους να κερδίσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. 

Διαιτητής του αυριανού τελικού είναι ο κ. Απόστολος Καραΐσκος και βοηθοί του, οι κ.κ. Ν. Αντωνιάδης και Ε. Κατερέλος!

Ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε "σφυρίξει" και τον προηγούμενο τελικό, μεταξύ Παλληξουριακού - Διλινάτων την περίοδο 2020-2021.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου