Κυριακή, Οκτωβρίου 16

Δεν τα κατάφερε ο Ν.Ε.Ο.Λ.... Ήττα στην έδρα του 73-86 από την Αχαγιά '82

Δεν κατάφερε ο Ν.Ε.Ο.Λ. να πάρει την πρώτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα μπάσκετ Β’ Εθνικής κατηγορίας, αφού στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής θα γνωρίσει την ήττα από την Αχαγιά ’82 στην έδρα του, με σκορ 73-86!

Μια «άσχημη» ήττα για την ομάδα της Κεφαλονιάς, αφού σε παιχνίδια με ομάδες σαν αυτή της Αχαγιάς, αναμένεται να παλέψει για τον στόχο της παραμονής στην Β' Εθνική. 

Σίγουρα, σε σχέση με το περυσινό ρόστερ άλλαξαν πολλά, είναι μια νέα ομάδα που θέλει το χρόνο της (σίγουρα θα βρει), αλλά αυτό πρέπει να συμβεί σύντομα, μιας και οι αγωνιστικές κυλούν γρήγορα και πρέπει άμεσα να ξεκολλήσει από την  ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Τώρα σε ότι, έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι, η ομάδα μας θα μπει χαλαρά με κακή ψυχολογία και πολύ αγχωμένη στο παρκέ, δίνοντας έτσι τον πρώτο λόγο στους φιλοξενούμενους, που ήταν πολύ εύστοχοι από τα 6,25 σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. 

Συνολικά πέτυχαν 12 τρίποντα!!

Μάλιστα, παρουσιάστηκαν αρκετά δυνατοί και προπάντων αποφασισμένοι να πάρουν το πρώτο τους φετινό «ροζ» Φ.Α. και παράλληλα να ρεφάρουν την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας, από την Ένωση Ιλίου.

Με αυτά και αυτά θα ελέγξουν το παιχνίδι και θα προηγηθούν στο πρώτο 10λεπτο με σκορ 12-21.

Στο δεύτερο άνοιξε το παιχνίδι, έγινε πιο επιθετικό από τις δύο ομάδες και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά στους 6 πόντους στο 19’. Όμως, μια νέα αντεπίθεση των φιλοξενουμένων στο τελευταίο λεπτό και ένα δικό τους σερί 0-4, είχε σαν αποτέλεσμα να το ολοκληρώσουν με διψήφια πλέον διαφορά πόντων 37-47 και να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με δέκα πόντους μπροστά.

Στο τρίτο, η εικόνα παρέμενε η ίδια, η διαφορά έφτασε στους 16 πόντους και το σκορ στο 48 - 64 και κάπου εκεί κρίθηκε η τύχη του αγώνα!!

Στο τελευταίο 10λεπτο και με τον αέρα των 16 πόντων σε αυτό το διάστημα, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν περισσότερο με τον χρόνο, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να μειώσουν και να μπουν στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο αυτό να συμβεί σε καμία περίπτωση.

Το επί μέρους σκορ ήταν 25-22 και ο πίνακας με τη λήξη του αγώνα έγραψε 73 – 86!

Μια μεγάλη νίκη για τους Αχαγιώτες και μια «άσχημη» ήττα για την ομάδα μας, που φάνηκε, επαναλαμβάνουμε πολύ αγχωμένη, ιδιαίτερα μετά την βαριά ήττα της πρεμιέρας στη Μύκονο, ενώ έδειξε να της στοιχίζει η μη συμμετοχή, λόγω τραυματισμού του Τσιμίδη.

Όπως και να έχει, θα πρέπει να σηκώσει κεφάλι να βρει ρυθμό, πάθος και να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις, ώστε να μη μείνει από την αρχή πίσω, μιας και πλέον βρίσκεται ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα 10λεπτα: 12-21, 25-26, 11-17, 25-22

Διαιτητές οι κ.κ. Καρακάτσης - Καμήτσος - Ελ Ανύ

Ν.Ε.Ο.Λ.: (Κασαπίδης - Δούλιας), Αντωνάτος 4 (1), Ανδρακάκος 3 (1), Μπρατσιάκος, Κουτούδης 11 (2), Surlic 10 (1), Ζαραϊδώνης 15, Συνοδινός, Μαρούλης 11, Τρυφωνόπουλος 10, Λαμπρόπουλος 5, Αγγελή 4.

Αχαγιά ’82: (Σαράντης), Ουαντίντζο 8, Καλογιάννης 15 (5), Νεόφυτος 4, Φραντζής 28 (4), Στάθης 9 (1), Ταρνάρης 3 (1), Σέρμπος, Μάρκοβιτς 8, Οικονομόπουλος 11 (2).

* Αργότερα μεγάλο φωτορεπορτάζ

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου