Κυριακή, Οκτωβρίου 30

Νίκη που τους εξασφαλίζουν την πρόκριση στους "8" οι Πρόννοι..... 5-0 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στη Σκάλα

Οι πρώτοι αγώνες του προγράμματος της πρεμιέρας θα ολοκληρωθούν σήμερα Κυριακή το απόγευμα, με αυτόν του Δημοτικού Σκάλας, ανάμεσα στον γηπεδούχο Α.Ο. Πρόννων και τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.

Τη νίκη θα πάρουν οι γηπεδούχοι με σχετική ευκολία και σκορ 5-0, κάνοντας τη ρεβάνς τυπική διαδικασία.

Στην Σκάλα, έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους καλύτερους και πιο έτοιμους να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, να έχουν την  κατοχή μπάλας και με καλή κυκλοφορία να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Αλ. Καρλή, να σημειώνουν 5 τέρματα και τελικά να παίρνουν μια δίκαιη και καθαρή νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» του Αργοστολίου, φάνηκαν ανέτοιμοι και με αρκετά κενά, (είχαν και κάποιες απουσίες) γεγονός που δεν τους επέτρεψε να φανούν ανταγωνιστικοί, διεκδικώντας ένα καλό αποτέλεσμα που θα έδινε ενδιαφέρον στη ρεβάνς.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 11’ οι γηπεδούχοι θα βγουν στην κόντρα με τον Μακρυνώρη, αυτός θα βρει στην περιοχή και αριστερά τον Ρραπάι και ο τελευταίος με έξυπνο σουτ στην απέναντι γωνία του Καρλή θα σημειώσει το 1-0, δίνοντας πολύ νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του.

Μετά από 18’ το σκορ θα γίνει 2-0 με αυτογκόλ του Ρασσιά, στην προσπάθεια του να διώξει τον κίνδυνο, ύστερα από το σουτ του Lluka.

Με αυτό το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων θα οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 48’ θα πετύχουν το 3-0. Ο Σπ. Κουρκουμέλης εκτελεί το κόρνερ, οι αμυντικοί του Π.Α.Ο., δεν θα θα απομακρύνουν σωστά την μπάλα και από τα όρια της περιοχής ο νεαρός Ζαπάντης Ε., με ωραίο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καρλή για τρίτη φορά στο παιχνίδι!

Στο 66’ ο Μακρυνώρης θα κάνει το σουτ, μέσα από την περιοχή, ο Καρλής διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής με νέο σουτ θα πετύχει το 4-0 για τους γηπεδούχους.

Το 5-0 θα έρθει άμεσα και συγκεκριμένα στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Σπ. Κουρκουμέλη και κοντινή κεφαλιά, ύστερα από εξαιρετική σέντρα του κορυφαίου του αγώνα, Μακρυνώρη, από αριστερά.

Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός, οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα και το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με το τελικό σκορ στο 5-0!!

Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κ. Μ. Μάστορα.

Οι συνθέσεις

Πρόννοι:(Γκ. Ρέτσι), Παπαβασιλείου, Α. Τσονακαρίδης (70’ Αναγνώστης), Ζαπάντης Ε. (70’ Xhelaj A.), Κουρκουμέλης Χρ., Παπαδημητρόπουλος, Ρώσσης (72’ Γκιάφης), Κουρκουμέλης Σπ., Μπάμπης (80’ Γιαννάκης), Ρραπάι, Μακρυνώρης (80’ Θεοδωράτος), Lluka.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Καρλής, Δημητράτος, Τζωρτζάτος, Μαρινάκης (50’ Σαμπανάι), Φούσιας (50’ Κουγιανός), Μούτσα, Κορσιάνος, Ρέτζα, Ρασσιάς, Ποιμενίδης (72’ Τασιούλης), Παπαβασιλείου.

* Οι φώτο είναι από παλαιότερα μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδια

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου