Σάββατο, Οκτωβρίου 29

Τα Διλινάτα ένα βήμα από την 8αδα 3-0 την Πρόοδο Ιθάκης

Με το παιχνίδι Διλινάτων - Προόδου Ιθάκης, σήμερα Σάββατο 29/10 το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, άνοιξε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης 1ης Σειράς, του τοπικού κυπέλλου και παράλληλα της ποδοσφαιρικής σεζόν για το 2022-2023 στα νησιά μας.

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι, με λίγες φάσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του και τους γηπεδούχους με τη συμπλήρωση περίπου μιας ώρας αγώνα, πιο ποιοτικούς να πετυχαίνουν μια σημαντική υπέρ τους νίκη με σκορ 3-0, απέναντι στην ομάδα της Προόδου Ιθάκης, η οποία επέστρεψε μετά από έναν χρόνο στην ποδοσφαιρική δραστηριότητα των νησιών μας και ήταν σίγουρα ένα ευχάριστο γεγονός, ενώ κατάφερε και προβλημάτισε τους γηπεδούχους για περίπου μία ώρα, διατηρώντας το 0-0.

Μια νίκη που φέρνει την ομάδα του Γ. Τόγια, μια ανάσα από την πρόκριση της στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι με τη συμπλήρωση περίπου μιας ώρας αγώνα θα καταφέρουν να πάρουν το προβάδισμα του σκορ 1-0, με ωραία κοντινή κεφαλιά του Ν. Λουκάτου, μετά την σέντρα του Διον. Τζωρτζάτου.

Μετά από ένα δεκάλεπτο, είναι η σειρά του Γ. Κόμητα να πετύχει το 2-0 με ωραίο πλασέ, μέσα από την περιοχή.

Τέλος στο 73’ η ομάδα του «μεγάλου χωριού» θα πετύχει το 3-0 και θα "κλειδώσει" τη νίκη της με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Π. Κουμαριώτη, ύστερα από χέρι αμυντικού των φιλοξενούμενων στην περιοχή.

Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Παγανίας, Στεφανάτος (45’ Δρόσος), Καλαφάτης, Κόμητας (75’ Ντεντλάλα), Κουράνης, Τζωρτζάτος Διον. (70’ Παγουλάτος), Φωκάς, Κοσμετάτος, Λουκάτος, Μούκα (45’ Χαραλαμπόγλου), Κουμαριώτης (75’ Ντούκας).

Πρόοδος Ιθ.:(Κ. Πίππος), Λιβιράτος, Μπραχίμι, Πάτερης, Αρταβάνης (20’ Χύκα), Πίππος, Πρεβεζιάνος, Πόρτολος (59’ Κασσιανός), Τσάμης, Βλησμάς, Μπούσι Λ., Μανωλόπουλος (62’ Πολυχρονάκης).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου