Δευτέρα, Οκτωβρίου 3

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της Superleague....

Το ντέρμπι της Τούμπας γράφτηκε "πράσινο"

Πρώτος, αήττητος και με διαφορά 6 βαθμών ο Παναθηναϊκός

4-1 η A.E.K. τον Ιωνικό και έπιασε την 2η θέση

Επανήλθε στις νίκες ο Ολυμπιακός 2-0 τον Ατρόμητο

Ολοκληρώθηκε σήμερα Δευτέρα 3/10/2022, το πρόγραμμα της 6ης  αγωνιστικής, του πρωταθλήματος Superleague1, με τον Παναθηναϊκό, μετά τον θρίαμβο της Τούμπας, να συνεχίζει επικεφαλής, αήττητος, με το απόλυτο 6Χ6 στον βαθμολογικό πίνακα και μάλιστα να αυξάνει ακόμη περισσότερο την διαφορά του, στο +6 από την δεύτερη πια Α.Ε.Κ..

Ας δούμε χρονολογικά όλα τα παιχνίδια:

Το Σάββατο άνοιξε η αυλαία με ένα παιχνίδι

Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής άνοιξε την Δευτέρα, όπου στο "Αθανάσιος Διάκος" της Λαμίας, η τοπική ομάδα θα πετύχει την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, αφού θα επικρατήσει του Λεβαδειακού με σκορ 1-0 και θα απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις.

Η συνέχεια με 4 παιχνίδια την Κυριακή

Πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στην Τρίπολη και τον γηπεδούχο Αστέρα να επικρατεί του Ο.Φ.Η. με σκορ 2-0.

Επέστρεψε στις νίκες, μετά την Μίτσελ εποχή ο Ολυμπιακός, επικρατώντας στο "Γ. Καραϊσκάκης" του Ατρόμητου Αθηνών με σκορ 2-0, με τα δύο γκολ του νεοαποκτηθέντα Μπακαμπού.

Ο Βόλος πέτυχε μεγάλη νίκη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο επί του φιλόδοξου Άρη με σκορ 2-0 και τον απομάκρυνε από τις υψηλές θέσεις (έπεσε στην 6η, ισόβαθμος του Παναιτωλικού), αντίθετα ο ίδιος θα βρεθεί στην 3η συγκάτοικος με Ολυμπιακό και Π.Α.Ο.Κ.

Ο Παναθηναϊκός ασταμάτητος πέρασε από τον την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ με σκορ 1-2 με ανατροπή, διατηρώντας το αήττητο και το απόλυτο 6Χ6. 

Έτσι, θα συνεχίσει στο ρετιρέ και μάλιστα αυξάνοντας την διαφορά του από την δεύτερη Α.Ε.Κ. που ακολουθεί, στους +6 βαθμούς!

Σίγουρα, ο φετινός Παναθηναϊκός δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στις κατακτήσεις, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και προπάντων έχει προπονητή και παίκτες που το πιστεύουν.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θα χάσουν το αήττητο και μαζί σημαντικό έδαφος στο "κυνήγι" των πράσινων, μένοντας πλέον 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή και με μια εικόνα ιδιαίτερα κακή. 

Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής έπεσε σήμερα Δευτέρα με 2 παιχνίδια

Η συνέχεια σήμερα Δευτέρα και στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας στις "Ζωσιμάδες", όπου ο Παναιτωλικός με μεγάλο πρωταγωνιστή το Ν. Καρέλλη, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, θα  πάρει μια μεγάλη νίκη επί του Π.Α.Σ. Γιάννινα με σκορ 4-1 και θα ανέβει βαθμολογικά στην 6η θέση, ισόβαθμος του Άρη.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θα παραμείνουν στην 11η, ισόβαθμοι του Ο.Φ.Η.

Τέλος, η Α.Ε.Κ. μπήκε με το "δεξί" στην Αγιά Σοφιά, ή στο OPAP ARENA αν θέλετε, αφού χωρίς δυσκολία θα επικρατήσει του "ουραγού" Ιωνικού με σκορ 4-1 και θα ανέβει περισσότερο βαθμολογικά, φτάνοντας στην 2η θέση και στο -6 από Παναθηναϊκό.

Στατιστικά

Συνολικά στους 7 αγώνες του προγράμματος σημειώθηκαν 20 τέρματα, 6 περισσότερα από την περασμένη αγωνιστική.

Από αυτά οι γηπεδούχοι πέτυχαν 13, και οι φιλοξενούμενοι 7!

Στις νίκες, οι γηπεδούχοι πέτυχαν 5, οι φιλοξενούμενοι 2, ενώ δεν είχαμε κάποια ισοπαλία.

Αήττητος και μάλιστα με το απόλυτο στο πρωτάθλημα, παραμένει πλέον μόνο Παναθηναϊκός, μετά τη χθεσινή του νίκη επί του Π.Α.Ο.Κ. στην Τούμπα.

Την καλύτερη άμυνα διαθέτει ο Παναθηναϊκός με 2 τέρμα παθητικό.

Την καλύτερη επίθεση η Α.Ε.Κ. με 12 τέρματα ενεργητικό τους!!

Τη χειρότερη άμυνα ο Ιωνικός με 14 τέρματα παθητικό.

Τέλος, τη χειρότερη επίθεση διαθέτουν η Λαμία και ο Λεβαδειακός με 2 γκολ στο ενεργητικό της.

         

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

         

Η βαθμολογία

         

Η επόμενη (7η) αγωνιστική

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου