Κυριακή, Οκτωβρίου 2

Πέρασε στην ιστορία το απόλυτα επιτυχημένο 1ο Διεθνές τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ (Μεγάλο φωτορεπορτάζ)

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα και ύστερα από τρεις ημέρες σπουδαίων αγώνων, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» το 1ο Διεθνές τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ και πέρασε στην ιστορία ως μια απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση, τόσο από πλευράς οργάνωσης, όσο και από συμμετοχές.

Ήταν μια μεγάλη διοργάνωση όχι μόνο για την Κεφαλονιά, αλλά και για την Ελλάδα, αφού ήταν μόλις η δεύτερη που πραγματοποιείται, μετά από εκείνη των Παραολυμπιακών αγώνων του 2004!

Να θυμίσουμε ότι, συμμετείχαν 29 Κράτη από όλο τον κόσμο με 139 αθλητές.

Τα μηνύματα που πήραμε από αυτά τα παιδιά είναι πολλά και μας έδειξαν ότι όταν υπάρχει θέληση όλα μπορούν να γίνουν.

Μετά την διεξαγωγή των τελευταίων αγώνων πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές στους νικητές. Φυσικά όλοι όσοι συμμετείχαν είναι νικητές!!

Τα χαμόγελα ήταν πολλά και η χαρά όλων μεγάλη.

Τις απονομές πραγματοποίησαν οι: Αντιπεριφεριάρχης Κεφαλλονιάς - Ιθάκης κ. Σταύρος  Τραυλος, ο Δήμαρχος  Αργοστολίου κ. Θεόφιλος  Μιχαλατος, ο Δημήτρης  Δημουλιός από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αργοστολίου, η επίτιμη πρόξενος της Γαλλίας στην Κεφαλλονιά κ. Εμμανουέλα Σινάγκρα, η επίτιμη πρόξενος  της Ιταλίας στην Κεφαλονιά κ. Γκρατσιέλα Μικελέττι, ο πρόεδρο  της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος, το μέλος του Δ.Σ της Ε.Σ.Κ.Α.Η. κ. Μιχάλης  Βασιλάτος, η Αντιπρόεδρος  της Ενώσης  «Υπερίων» κ. Μαρία Λαδά και το μέλος κ. Σταύρος  Λυκούδης με την βοήθεια μικρών κοριτσιών, μελών του χορευτικού τμήματος του Α.Ο. Φωκάτων, ντυμένες με παραδοσιακές φορεσιές.

Συγχαρητήρια σε όλους, ιδιαίτερα στον Δήμο Αργοστολίου και τους εκπροσώπους τους στην Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης και στον αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρο Τραυλό, στους αθλητές και τους συνοδούς τους, μα πολύ περισσότερα στην «ψυχή» της διοργάνωσης τον διευθυντή των αγώνων Χρόνη Πολίτση.  

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από τους σημερινούς 

απογευματινούς αγώνες και τις απονομές









































































































































































































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου