Τετάρτη, Οκτωβρίου 12

Εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών κωπηλασίας του Ν.Ο.Α. στα Γιάννινα

Το Κωπηλατικό Τμήμα Ανάπτυξης στον 3ο Διεθνή Αγώνα Κωπηλασίας «ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΜΟΥ» που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα στις 09 Οκτωβρίου 2022.

Ο όμιλός μας συμμετείχε με 5 αθλητές - τριες και τον προπονητή μας, έλαβαν μέρος   σε 4 αγωνίσματα με εξαιρετική εμφάνιση και απέδειξαν ότι η κωπηλασία στο Αργοστόλι θα συνεχίσει να έχει πάντα δυναμική παρουσία. Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν  13 σύλλογοι και συνολικά 270 αθλητές.

Η διοργάνωση είχε επιτυχία και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων (Ν.Ο.Ι.), όσο και στην Ομοσπονδία μας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Α.  Μεγάλος Τελικός

1. Ιωάννου  Γεράσιμος - Δημήτριος: 1η θέση στο αγώνισμα 1Χ Σκιφ Αρχαρίων Παίδων – 12 ετών.

2. Δημουλιός Άγγελος - Βασίλειος: 2η θέση (Αργυρό μετάλλιο),  στο αγώνισμα 1Χ Σκιφ Αρχαρίων Παίδων - 12 ετών.

3. Κονιδάρης Αχιλλέας – Σπυρίδων: 3η θέση στο αγώνισμα 1Χ Σκιφ Αρχαρίων Παίδων – 13-14 ετών.

4 . Γιαννάτου Ισαβέλλα - Αγγελική και Μπατιστάτου Ανδριάννα - Αγγελική: 4η θέση στο αγώνισμα 2Χ Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων, 13-14 ετών.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία Ionion P. Lines και ιδιαίτερα τον κ. Μιχ. Λιάτο για την μεταφορά μας, την Avin Στυλιανουδάκης Χριστ., τον κ. Δημ. Μαρκέτο που οδήγησε το λεωφορείο του ομίλου μας.

Πολλά συγχαρητήρια  στον προπονητή μας κ. Σπ. Δρακονταειδή για την εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών μας.

Από το  Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου ένα μεγάλο Μπράβο στους αθλητές - τριες μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους.

Τέλος να συγχαρούμε τους γονείς των αθλητών -τριών μας, για τις επιτυχίες των παιδιών τους και να συνεχίσουν τη στήριξή τους τόσο προς στα παιδιά τους, όσο και στον όμιλό μας.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου