Κυριακή, Οκτωβρίου 16

Φιλική νίκη των Πρόννων 3-1 με ανατροπή τον Αστέρα Ληξουρίου στην Σκάλα (Εικόνες)

Σε φιλικό παιχνίδι προπόνησης, το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σκάλας, ο τοπικός Α.Ο. Πρόννων φιλοξένησε τον Αστέρα Ληξουρίου.

Τόσο για τους γηπεδούχους, όσο και για τους φιλοξενούμενους, αυτό το παιχνίδι ήταν το πρώτο της φετινής προετοιμασίας τους.

Έτσι, οι τεχνικοί των δύο ομάδων, Γκόνι Ρέτσι – Σάκης Αναλυτής είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και τακτικές και να δώσουν την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές τους να «ξεμουδιάσουν», από το εξαντλητικό πρόγραμμα της προετοιμασίας που συνεχίζουν ακόμη, ιδιαίτερα οι Πρόννοι που ξεκίνησαν αργότερα και τρέχουν να προλάβουν τον χρόνο, ενώ τσέκαραν, έστω και αν δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και των ποδοσφαιριστών τους.

Στα ευχάριστα του φιλικού, η συμμετοχή στον αγώνα νέων ταλαντούχων παιδιών και από τις δύο πλευρές, τα οποία έδειξαν ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και της συμμετοχής τους στην αρχική εντεκάδα!

Όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα, που βέβαια έχει πολύ μικρή σημασία, ο Α.Ο. Πρόννων θα πάρει τη φιλική νίκη στο παιχνίδι της Σκάλας με σκορ 3-1.

Τα γκολ

Ο Αστέρας θα προηγηθεί στο πρώτο μισό του αγώνα 0-1 με γκολ του Βλάχου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θα πετύχουν τρία τέρματα και μαζί την ανατροπή με γκολ των Παπαδημητρόπουλου για την ισοφάριση και το 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στη συνέχεια ο Ραπάι θα δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του 2-1 και τέλος ο Lluka θα σημειώσει το τελικό 3-1.

Εικόνες από το σημερινό φιλικό





Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου