Κυριακή, Οκτωβρίου 9

Νίκη για την Σάμη 2-0 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς σε σημερινό φιλικό (Φωτορεπορτάζ)

Σε σημερινό απογευματινό παιχνίδι προετοιμασίας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς αντιμετώπισε τον Α.Ο. Σάμης με τους δύο προπονητές να βγάζουν αρκετά συμπεράσματα από την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους.

Άλλωστε για αυτό διεξάγονται τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Βέβαια, κατά την προσωπική μας άποψη το μεγάλο πρόβλημα είναι η αναστολή των πρωταθλημάτων. Γεγονός που αποσυντονίζει τις ομάδες και "γκρεμίζει" τον προγραμματισμό τους!

Με την ευκαιρία, η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. θα μπορούσε να πραγματοποιήσει τις κληρώσεις πρωταθλήματος - κυπέλλου για τη νέα περίοδο, ώστε με την άρση της αναστολής, να είναι όλα έτοιμα να ξεκινήσουν και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις, που στη συνέχεια πάλι θα τις πληρώσουν τα Σωματεία, αφού θα υποχρεωθούν να αγωνίζονται Κυριακή - Τετάρτη για να προλάβουν τις ημερομηνίες που έχει ορίσει η Ε.Π.Ο.! 

Για την ιστορία τη φιλική νίκη πήραν οι φιλοξενούμενοι από την Σάμη με σκορ 2-0.

Τα γκολ

 Στο 55' οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 0-1 με τον νεαρό Δημ. Δελαπόρτα, μετά από ωραίο ομαδικό συνδυασμό, μεταξύ Χάνδρα - Κ. Μωραΐτη - Ι. Αμούργη και τελευταίο παραλήπτη της μπάλας στον σκόρερ που θα την στείλει στα δίχτυα.

Το τελικό 0-2 ο Χάνδρας με ωραίο σουτ, έξω από την περιοχή. 

Διαιτητής ο κ. Γ. Πολυχρονάτος

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδιΑπαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου