Σάββατο, Οκτωβρίου 15

Εύγερος - ΠΑΟ Κεφαλονιάς 5-0 σε σημερινό φιλικό προετοιμασίας (Φωτορεπορτάζ)

Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς αντιμετώπισε, στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό της φετινής προετοιμασίας (στο πρώτο οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει 4-3), την Εύγερο.

Ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι, κυρίως από πλευράς Ευγέρου, στο οποίο οι δύο τεχνικοί Τάκης Φωής – Θόδωρος Βουκελάτος, δοκίμασαν αρκετά συστήματα και έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Σίγουρα έβγαλαν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ομάδων τους και την ετοιμότητα των παικτών, ενόψει των φετινών τους υποχρεώσεων στις τοπικές διοργανώσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν άμεσα, με την κλήρωση κυπέλλου Ερασιτεχνών και πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, να πραγματοποιείται την προσεχή Δευτέρα 17/10 στο Ε.Α.Κ. Φαρακλάτων.

Μικρή σημασία έχει βέβαια το αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες και απλά αναφέρουμε ότι, οι «πορτοκαλί» θα πάρουν την άτυπη ρεβάνς από τους «πράσινους», αφού θα επικρατήσουν με σκορ 5-0!

Μια νίκη ψυχολογίας και τίποτε παραπάνω, αφού όλοι στα «στρατόπεδα» των δύο ομάδων, γνωρίζουν την δυσκολία των φετινών τους στόχων και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βρίσκονται πανέτοιμοι και στην αγωνιστική κατάσταση που επιθυμούν, με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους.

Τα γκολ

1-0  Αντ. Κορσιάνος με σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από το κλέψιμο της μπάλας από τους αμυντικούς

2-0  Αλεξ. Μόκας με σουτ μέσα από την περιοχή

3-0  Βασ. Βαγγελάτος με νέο σουτ εντός περιοχής

Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου

4-0  Αλεξ. Πολλάτος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι

5-0  Αντ. Κορσιάνος με νέα εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, γράφοντας έτσι το τελικό σκορ του φιλικού.

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από το σημερινό φιλικό

































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου