Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 1

Αισιοδοξία και χαμόγελα στη σημερινή 1η του Παλληξουριακού με νέο coach τον Τ. Παπαθεοδωρόπουλο (Εικόνες)

Ξεκίνησε με πολλά χαμόγελα, υψηλούς στόχους και αισιοδοξία, σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο του Αγίου Αντωνίου Ληξουρίου, την προετοιμασία του ενόψει της νέας περιόδου, ο πρωταθλητής Α.Ο. Παλληξουριακός.

Το ραντεβού από τη Διοίκηση και τον coach είχε δοθεί για τις 6 το απόγευμα και όλοι ήταν εκεί, νέοι και παλιοί ποδοσφαιριστές.

Κάποιοι απουσίαζαν δικαιολογημένα, λόγω επαγγελματικών τους υποχρεώσεων και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Μετά από 4 χρόνια παρουσίας στον πάγκο των "ερυθρόλευκων", ο Ηλίας Ζερβός, ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας (3 πρωταθλήματα Α' κατηγορίας – 1 κύπελλο και 3 Super Cup), δεν θα είναι ο ηγέτης της στην άκρη του πάγκου πια, αφού τον αντικατέστησε ένα νέο παιδί, με όρεξη, ικανότητα και φιλοδοξίες να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του και να οδηγήσει τον Παλληξουριακό σε νέες επιτυχίες, ο Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος, μετά από 3 χρόνια στον Α.Ο. Εικοσιμίας,.

Στην αρχή καλωσόρισαν το τεχνικό team και τους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος κ. Γαλέμπ Ντιουάνι και ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας, ο οποίος θα έχει ρόλο ενεργητικό σε αυτήν, ο Ηλίας Ζερβός, όπου τους ευχήθηκαν επιτυχίες και προπάντων υγεία, χωρίς τραυματισμούς, ενώ στη συνέχεια παρουσίασαν τον νέο coach στους ποδοσφαιριστές.

Αυτός με τη σειρά του ευχαρίστησε την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του και απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές ζήτησε σκληρή δουλειά και συνεχή παρουσία προκειμένου η ομάδα, να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της, διεκδικώντας τους τρεις τίτλους τη νέα σεζόν στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Τους εξήγησε το πλάνο του, το πως θα κυλήσει η προετοιμασία, από την οποία, όπως τόνισε δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς, ώστε στην πρώτη επίσημη συμμετοχή της ομάδας που είναι ο τελικός του τοπικού Super Cup με αντίπαλο τον κυπελλούχο Α.Ο. Διλινάτων, να είναι πανέτοιμοι και να ανεβάσουν το σερί τους στο 4Χ4 στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Μετά τις ομιλίες σειρά πήρε ο αγωνιστικός χώρος, όπου Παπαθεοδωρόπουλος – Αδαμόπουλος, σε μια όχι ιδιαίτερα δυνατή "πρώτη", κάτι που στη συνέχεια και όσο περνάει ο καιρός ο βαθμός δυσκολίας θα ανεβαίνει και θα τρέξουν ποτάμια ιδρώτα, έκαναν ποδαρικό για τη νέα σεζόν!

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές, ενώ αύριο οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικά.

Να ευχηθούμε στην "ερυθρόλευκη" οικογένεια καλή επιτυχία με υγεία και μακριά από τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών της!

Εικόνες















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου