Σάββατο, Σεπτεμβρίου 2

Στη Νίκη Βόλου ο Γεράσιμος Βουκελάτος... Πρώτη του εμφάνιση σήμερα με γκολ!

Τον Γεράσιμο Βουκελάτο ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου. Μάλιστα στο σημερινό φιλικό της νέας του ομάδας, πέρασε σαν αλλαγή στο 57', είχε εξαιρετική απόδοση και πέτυχε ένα όμορφο γκολ, το τρίτο στην νίκη της ομάδας του Δημ. Ελευθερόπουλου, στο 4-0 επί του Μαγνησιακού στη Νεάπολη. 

Ο Βουκελάτος μετά από μία πλούσια μέχρι τώρα, παρά το νεαρό της ηλικίας του καριέρα, με συμμετοχές στην Super League, αλλά και στην Football League, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει τη Βολιώτικη ομάδα και να γίνει ένα δυνατό όπλο στα χέρια του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Γεράσιμε καλή επιτυχία με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Μας κάνεις υπερήφανους!

Παρακάτω η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

«Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γεράσιμο Βουκελάτο.

Ο 25χρονος (29/3/1998) μεσοεπιθετικός μετράει στην επαγγελματική του διαδρομή 115 συμμετοχές με 21 γκολ και 4 ασίστ. Την περσινή σεζόν είχε με τη φανέλα της Επισκοπής σε 23 ματς 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ υπήρξε διεθνής με την Εθνική Κ19.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Κ19: 41 ματς, 16 γκολ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 10 ματς

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: 9 ματς, 1 γκολ

ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: 3 ματς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: 17 ματς, 2 γκολ, 3 ασίστ

Αιγάλεω: 12 ματς, 1 γκολ

Επισκοπή: 23 ματς, 1 γκολ, 1 ασίστ».

Ο 25χρονος άσος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα όπως η Νίκη Βόλου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει κάθε στόχο της. Γνωρίζω σε πόσο μεγάλο σύλλογο βρίσκομαι και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου