Κυριακή, Οκτωβρίου 5

Συμμετοχή του Συλλόγου Δρομέων Κεφαλονιάς στο Aristarchos Skyrace 2014


Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο 2ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Aristarchos Skyrace 2014, στο Χελμό Αχαΐας, Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές, καθώς κράτησαν τους δρομείς δροσερούς, στις δύσκολες συνθήκες του υψομέτρου. 
54 αθλητές και αθλήτριες πήραν εκκίνηση για τη διαδρομή Skyrace των 20,5 χιλιομέτρων και 47 αθλητές και αθλήτριες για τη Lycoporta Race των 9,2 χιλιομέτρων. Από τους 101 συνολικά αθλητές τερμάτισαν οι 98.
Η εκκίνηση δόθηκε στις 9:30 το πρωί της Κυριακής, σε γιορτινό κλίμα, στην πλατεία του Σουβάρδου, με κατεύθυνση το τηλεσκόπιο του Αρίσταρχου (στα 2.340μ υψόμετρο), και επιστροφή στο χωριό, μέσα από τις δύσκολες πίστες του χιονοδρομικού και τα πανέμορφα οροπέδια του Ξηρόκαμπου και της βραχνιώτικης Λουκά.
Οι τεχνικές αλλαγές στη σχεδίαση της διαδρομής μόνο θετικά σχόλια αποκόμισαν, ενώ την τροφοδοσία των σταθμών με φρούτα και σνακς προσέφεραν τα Σούπερ Μάρκετ ΚΡΟΝΟΣ της εταιρείας Καρακίτσος Α.Ε., καθώς και τα μοναδικά μετάλλια συμμετοχής, τα οποία φιλοτέχνισε ο φίλος της διοργάνωσης Ορέστης.
Τις απονομές – στέψη των νικητών και μετάλλια της μικρής διαδρομής – ακολούθησαν οι κληρώσεις δώρων από την Tecnica κα το κατάστημα Kala Patar του Φάνη του Αρκουμάνη.
Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς:
Αντύπα Αντωνία 2η στην κατηγορια της και 3η γενικής, Διονύσης Λούκας 17ος γενικής, Γεράσιμος Λαμπίρης 20ος γενικής και Πλάτωνας Αυγουστάτος 2ος στην κατηγορία του και 13ος γενικής.
Νικητές Skyrace:
1ος Αρκουμάνης Φάνης, 2ος Χαρμπίλας Νικόλαος, 3ος Κεφερλής Δημήτρης. Στις γυναίκες 1η Συλαίου Ασημίνα, 2η Χουρίδου Ιωάννα, 3η Νικολοπούλου Αριστέα.
Νικητές Lycoporta Race:
1ος Μαυρίκος Μιχάλης, 2ος Σγούρας Γιώργος, 3ος Κούλης Φώτης. Στις γυναίκες: 1η Κιρστόι Κορίνα-Μικαέλα, 2η Πανταζή Κωνσταντίνα, 3η Αντύπα Αντωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου