Δευτέρα, Οκτωβρίου 6

«Ναι στον αθλητισμό, όχι στη βία»!


Μαθητές έγραψαν "ΌΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ" στο γήπεδο του Ηρόδοτου στο πλαίσιο της «Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού»
«Ναι στον αθλητισμό, όχι στη βία» ήταν το μήνυμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο με κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση των μικρών παιδιών για τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα αλλά και για τις αξίες της κοινωνικής συνοχής, της ένταξης, της αλληλεγγύης, της ανεκτικότητας, της φιλίας και της συνεργασίας.
Εικόνα για το άρθρο Μαθητές έγραψαν «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ» στο γήπεδο Ηροδότου
Η εκδήλωση μάλιστα αποκτά ιδιαίτερη σημασία μετά το θάνατο του φιλάθλου Κώστα Κατσούλη. Στο πλαίσιο της 1ης «Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού» με κεντρικό μήνυμα όχι στο ρατσισμό και στη διαφορετικότητα αλλά «όλοι διαφορετικοί – όλοι ίσοι» οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αλικαρνασσού πραγματοποίησαν αθλητικές εκδηλώσεις στο δημοτικό γήπεδο «ΗΡΟΔΟΤΟΥ» της Νέας Αλικαρνασσού.
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν η Σχολική Σύμβουλος της 6ης Περιφέρειας Ηρακλείου κ. Δρακάκη Μαρία, ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αλικαρνασσού κ. Τζωρμπατζάκης Αντώνης, γονείς των μαθητών και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας του Ηροδότου κ. Σαρόγλου Γιώργος Πρόεδρος, Γεωργιάδης Μιχάλης Αντιπρόεδρος, Λαμπράκης Γιώργος Ταμίας, Γιαουρτάς Δημήτρης Δημόσιες Σχέσεις, Τσουκάλης Μανόλης, Μέλος, ενώ οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλους όσους παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις μας των οποίων το κεντρικό μήνυμα είναι «Ναι στον αθλητισμό, όχι στη βία».
Πηγή: grandsport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου