Κυριακή, Δεκεμβρίου 14

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Οι αγώνες της Κυριακής για την 5η αγωνιστική, τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες


Συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε, σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας και μαζί ο πρώτος γύρος με το παιχνίδι ανάμεσα στον πρωτοπόρο και αήττητο Παπυργιακό και τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Τελικά οι τυπικά γηπεδούχοι επικράτησαν πολύ εύκολα με σκορ 7-0!!
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
7 - 0
 
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ  - Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  7-0
Συνεχίζοντας το αήττητο σερί του ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας Παπυργιακός επικράτησε σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου πολύ εύκολα 7-0 του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, κλείνοντας με επιτυχία το μισό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και συνεχίζει την πορεία του για την κατάκτηση της πρωτιάς στην τελική 4αδα και την κατάκτηση στη συνέχεια και στα playoffs της 1ης θέσης η οποία οδηγεί στην Α' κατηγορία.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο και η νίκη των τυπικά γηπεδούχων δίκαιη και καθαρή. Άλλωστε το σκορ τα λέει όλα.
Το γκολ
1-0 Οι τυπικά γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 στο 19’ με συρτό σουτ του Ίνγκλις μέσα από την περιοχή έπειτα από παράλληλη πάσα του Σπ. Στρακάτου.
2-0 Στο 21’ Πάλι ο Σπ. Στρακάτος θα βγάλει την ασίστ στον Ματέο μέσα στην περιοχή και αυτός με πλασέ εύκολα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πολλάτου.
3-0 Ένα καταπληκτικό γκολ θα πετύχει στο 29’ ο Δ. Κοψίνης με δυνατό γυριστό σουτ στα όρια της περιοχής.
4-0 Γύρισμα από δεξιά του Κοψίνη στο 58’ στην μικρή περιοχή ο Κουνάδης δεν έχει πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία.
5-0 Στο 65’ ο Β. Πολλάτος θα γυρίσει την μπάλα παράλληλα στην περιοχή με την μεσολάβηση του Πολλάτου αυτή θα φτάσει στον Σπ. Στρακάτο που σε κενή εστία την «σπρώχνει» στα δίχτυα.
6-0 Ο Σπ. Στρακάτος με ατομική προσπάθεια θα φύγει από το κέντρο θα φτάσει στην περιοχή και απέναντι από τον Πολλάτο με πλασέ θα στείλει για ακόμη μια φορά την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.
7-0 Το τελικό 7-0 θα πετύχει σε μια ίδια φάση με το 6-0 με διαφορετικό όμως σκόρερ, τον Ματέο αυτή την φορά στο 84’.
Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη δυο δοκάρια.
Στο 14’ όταν το σουτ του Σπ. Στρακάτου σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων και στο 29’ όταν το νέο σουτ από τον Σαρλάνη πρώτα η μπάλα αποκρούεται από τον Πολλάτο και στη συνέχεια βρίσκει στο κάθετο δοκάρι.
Να πούμε επίσης ότι ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς ξεκίνησε τον αγώνα με εννιά, στη συνέχεια και στο δεύτερο ημίχρονο με την παρουσία του Μάκη Παπαναστασάτου έγιναν δέκα, αλλά και πάλι μετά από περίπου 15’ έμειναν με εννιά αφού τραυματίστηκε ο ίδιος ποδοσφαιριστής και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο!!
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ. Π. κομητόπουλο και Χρ. Αβάζαρο.
Οι συνθέσεις
Παπυργιακός: (Απ. Κοκκόσης), Μενεγάτος Α., , Στρακάτος Δ., Κοκκόσης, Απέργης, Σαρλάνης (68’ Τζωρτζάτος), Χαλιώτης, Κοψίνης, Ματέο, Μενεγάτος Β., Σπ. Στρακάτος, Δ. Στρακάτος,  Ίνγκλις (25’ Κουνάδης).
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς: (Τ. Φωής), Δ. Πολλάτος, Μαρινάκης, Κωλέτσης, Καλογηράτος, Καππάτος Δ., Παπαναστασάτος, Θεοδωρακάτος, Φωκάς, Καππάτος Σ., Τζιβράς.
  
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
13
5
4
1
0
12
2
2.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗ
12
5
4
0
1
17
3
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
10
5
3
1
1
7
4
4.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
6
5
2
0
3
6
4
5.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
3
5
1
0
4
6
14
6.
Π.Α.Ο. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
0
5
0
0
5
0
21
  
Η επόμενη αγωνιστική 6η 
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο.   ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
2.
Α.Ο.   ΑΝΩΓΗΣ - ΠΟΟΚΑΠ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
3.
Π.Α.Ο.   ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου