Παρασκευή, Δεκεμβρίου 12

Η Pre game της 10ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας



Μεγάλο ντέρμπι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου Διλινάτα-Α.Ο.Κ.Ι.
Υπάρχει ενδεχόμενο τετραπλής ισοβαθμίας, αν το ντέρμπι λήξει "Χ" και Εικοσιμία-Α.Ε.Κ. νικήσουν
Συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο το τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και την 10η αγωνιστική με σπουδαίους αγώνες. 
Μεγάλο το ενδιαφέρον σε όλα τα γήπεδα με τα βλέμματα όλων, όπως είναι φυσικό να πέφτουν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στην μεγάλη "μάχη" μεταξύ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος Α.Ο. Διλινάτων και Α.Ο.Κ.Ι. το Σάββατο το απόγευμα. 
Επίσης θα λέγαμε ότι ξεχωρίζει και το άλλο παιχνίδι της ημέρας, όπου την Κυριακή το απόγευμα στις Κεραμειές, η φιλόδοξη Εικοσιμία, φιλοξενεί τον επικίνδυνο Παγκεφαλληνιακό, με τυς "κυανόλευκους" του Αργοστολιού να παίζουν το τελευταίο του χαρτί και τις όποιες πιθανότητες έχουν για συμμετοχή στην 4αδα.
Τα Φωκάτα φιλοξενούν την καταπληκτική φέτος Πρόοδο Ιθάκης όπου στο παιχνίδι αυτό αποτελεί μοναδικό στόχο των δυο ομάδων η νίκη. Για μεν τους γηπεδούχους ουσιαστικά θα σημαίνει παραμονή ενώ για τους φιλοξενούμενους ανάσα για τις όποιες πιθανότητες έχουν για την 4αδα.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι Σάμης-Πυλαριακού την Κυριακή το απόγευμα αφού πρόκειται για ένα γειτονικό ντέρμπι και η επιτυχία αποτελεί κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή.
Η πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. θα μεταβεί στην Ιθάκη όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Οδυσσέα, σε ένα παιχνίδι που θέλει τη νίκη. Μια νίκη που μπορεί την Κυριακή το βράδυ να την φέρει ακόμη και στην κορυφή (ισοπαλία στο ντέρμπι).
Τέλος στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι ο Παλληξουριακός με νέο προπονητή στον πάγκο του τον Παναγή Μαρκέτο είναι το φαβορί απέναντι στους Πρόννους και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο της νίκης.
Στον βαθμολογικό πίνακα μετά από 9 αγωνιστικές είχαμε αλλαγές στην  κορυφή μιας και ο Α.Ο.Κ.Ι. ηττήθηκε από την Α.Ε.Κ. στο μεγάλο ντέρμπι και τα Διλινάτα πήραν σπουδαία νίκη από τον Παλληξουριακό. Α.Ε.Κ. - Εικοσιμία που ακολουθούν μείωσαν την διαφορά στου 2 βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  13-12-2014 ώρα: 11:00
Δημοτικό Ιθάκης
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Μενεγάτος
Λευτέρης

Αβάζαρος Χρ.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
2.
Σάββατο  13-12-2014 ώρα: 11:30
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο ΠΡΟΟΔΟ ΙΘ.

Βασιλόπουλος
Δημήτρης

Ματιάτος Δ.
Καπογιαννόπουλος Ι.
3.
Σάββατο  13-12-2014 ώρα  15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο.Κ.Ι.

Γασπαράτος
Γιώργος

Ματιάτος Δ.
Βασιλόπουλος Δ.
4.
Κυριακή  14-12-2014 ώρα: 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

Κομητόπουλος
Παναγής

Καπογιαννόπουλος Ι.
Μοσχονά Ε.
5.
Κυριακή  14-12-2014 ώρα: 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ

Γασπαράτος
Γιώργος

Μαγουλάς Σπ.
Βασιλόπουλος Δ.
6.
Κυριακή  14-12-2014 ώρα: 15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ

Κιόσης
Κώστας

Μουζακίτης Β.
Μυρσίνιας Γ.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ                      
Για το "2" η Α.Ε.Κ. στην Ιθάκη...... Επικίνδυνος ο Οδυσσέας
Με τον αγώνα ανάμεσα στον Οδυσσέα και την Α.Ε.Κ. το Σάββατο το πρωί 11:00, στο Βαθύ ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι πρωταθλητές θέλουν να πάρουν τη νίκη και να συνεχίσουν το σερί τους στο 6Χ6, έτσι ώστε με την έλιξη του ντέρμπι του Σαββατου και το αποτέλεσμα του να τους φέρει ακόμη και στην πρώτη θέση. Μια καλή προοπτική που θα ήθελαν και να πραγματοποιηθεί.
Έτσι ταξιδεύουν στο Βαθύ με μοναδικό στόχο το τρίποντο απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και γίνεται πολύ επικίνδυνη στην έδρα της την οποία θέλει να εκμεταλλευτεί.
Οι γηπεδούχοι από την Βόρεια Ιθάκη προέρχονται από μία ήττα που έφερε πολλά παράπονα για την διαιτησία με τη Σάμη στο Αργοστόλι 6-3 αν και προηγήθηκε 0-2 και 1-3!!
Βρίσκεται στην 9η θέση με 8 βαθμούς με 2 νίκες, δύο ισοπαλίες και 5 ήττες.
Οι πρωταθλητές δυο βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους έχουν 20 με 6 νίκες, δύο ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα.
Το μεγάλο πρόβλημα του Σπ. Ζερβού είναι ο τιμωρημένος Φατούρος. Αντίθετα ο Γ. Τόγιας δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να αντιμετωπίσει.
Φαβορί:Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι έστω και με δέκα, έστω και αν αγωνίζονται σε μια δυνατή έδρα, θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα μπορούν να φύγουν από την Ιθάκη με το τρίποντο. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να διαγράψει μια έκπληξη από τους γηπεδούχους.
Οι θέσεις των ομάδων:Οδυσσέας 9η θέση, 8 βαθμούς – Α.Ε.Κ. 3η θέση, 20 βαθμούς.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τον κ. Χρ. Αβάζαρο και την κ. Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.
                                          
            
Αναμένεται δυνατό ντέρμπι στις Κεραμειές
Μισή ώρα αργότερα στις Κεραμειές σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, τα Φωκάτα υποδέχονται την Πρόοδο, με στόχο το τρίποντο που θα τα φέρει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα παράλληλα με ένα ακόμη καλό βήμα για την παραμονή τους.
Από την άλλη, η Πρόοδος δεν θέλει να φύγει με άδεια χέρια από ένα δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι και πάει αποφασισμένη στις Κεραμειές με στόχο το τρίποντο. Ένα τρίποντο που θα επιστρέψει τα χαμόγελα στην ομάδα του Κ. Πίππου που προέρχεται από μια ήττα που δεν την άξιζε, 2-0 από τον Παγκεφαλληνιακό και όπως αφήνουν να εννοηθεί οι άνθρωποι της Θιακιώτικης ομάδας, ρόλο για αυτήν έπαιξε και η διαιτησία.
Τα Φωκάτα βέβαια μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να διεκδικήσουν το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 7 βαθμούς και 2 νίκες, μια ισοπαλία και 6 ήττες. Προέρχονται από ισοπαλία εκτός έδρας 2-2 με τον Πυλαριακό.
Οι φιλοξενούμενοι με εξαιρετική παρουσία μέχρι τώρα μοιράζονται την 5η θέση με τον Παγκεφαλληνιακό στους 13 βαθμούς, έχοντας 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.
Όσο για προβλήματα, στα Φωκάτα ισχύει ότι και στα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στην ομάδα του Κ. Πίππου.
Φαβορί: Θεωρούμε τις ομάδες ισοδύναμες σε αυτό το παιχνίδι και πιθανό το κάθε αποτέλεσμα.
Οι θέσεις των ομάδων:Φωκάτα 10η θέση, 7 βαθμοί – Πρόοδος Ιθάκης 5η θέση, 13 βαθμούς.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Ι. Καπογιαννόπουλο.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο.Κ.Ι.
                           
Δεν χωράνε και οι δυο στην κορυφή........ 
Κάποιος θα μείνει μόνος ή διαφορετικά πολλοί μαζί
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 3 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι. Το ντέρμπι των πρωτοπόρων Διλινάτων-Α.Ο.Κ.Ι. και τους τυπικά φιλοξενούμενους μετά τα δυο άσχημα αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές, να είναι έτοιμοι να κάνουν νέο ξεκίνημα και να πάρουν το ντέρμπι που θα τους φέρει μόνους να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι με μια καταπληκτική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα θέλουν σε ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι να αποδείξουν ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκονται στην 1η θέση κοιτάζοντας στα μάτια τον μεγάλο τους αντίπαλο. Άλλωστε μέχρι στιγμής δεν έχουν χάσει κανένα ντέρμπι και η μοναδική τους ήττα ήταν εκτός προγράμματος και μάλιστα εντός έδρας από την Πρόοδο Ιθάκης.
Έτσι με την μέχρι τώρα γνωστή της συνταγή, η ομάδα του «μεγάλου χωριού» κατεβαίνει και σε αυτό το παιχνίδι με στόχο τη νίκη.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με εντυπωσιακή παρουσία φέτος, αν και τις δυο τελευταίες αγωνιστικές δεν τα κατάφεραν απέναντι σε Παλληξουριακό 1-1 στο Ληξούρι και Α.Ε.Κ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 1-2, θέλουν να αφήσουν πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών και να πάρουν μια σημαντική νίκη που θα τους διατηρήσει και πάλι στην κορυφή κάτι, που αν συμβεί θα τους φέρει και πάλι μόνους σε αυτή.
Προβλήματα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν και οι δυο προπονητές θα έχουν πανέτοιμα ρόστερ για τη νίκη.
Φαβορί: Είναι ένα ντέρμπι πρωτοπόρων και όλα είναι πιθανά να συμβούν. Εμείς πιστεύουμε ότι θα κριθεί στην θέληση και το πάθος των ποδοσφαιριστών αλλά πολύ περισσότερο ποιος το θέλει περισσότερο.
Οι θέσεις των ομάδων: Και οι δυο ομάδες βρίσκονται στην 1η θέση με 22 βαθμούς η κάθε μία και 7 νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Δ. Βασιλόπουλο.
Α.Ο ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ                      
Με την σκέψη στο Δ.Α.Κ. η Εικοσιμία φιλοξενεί τον Πάγκε στις Κεραμειές
Την επόμενη ημέρα, Κυριακή απόγευμα στις 3 μ.μ. στις Κεραμειές, η Εικοσιμία φιλοξενεί τον επικίνδυνο Παγκεφαλληνιακό σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πορεία των δυο ομάδων στη συνέχεια. Ιδιαίτερα για τους φιλοξενούμενους που στην περίπτωση άλλου αποτελέσματος εκτός της νίκης θα πρέπει να συμβιβαστούν με την οριστική απώλεια θέσης στην τελική 4αδα.
Όσον αφορά τους γηπεδούχους, που τον τελευταίο καιρό κινούνται με ανοδική πορεία και καλές εμφανίσεις, θα αγωνιστούν με μοναδικό στόχο τη νίκη που μπορεί υπό προϋποθέσεις να τους φέρει ακόμη και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (αν έχουμε ισοπαλία στο ντέρμπι).
Οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς με πολύ καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο βρίσκονται στην 3η θέση συγκάτοικοι της Α.Ε.Κ. δυο βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους (22 β.) με 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Οι ομάδα του Γ. Βασιλάκη βρίσκεται στην 5η θέση μαζί με την Πρόοδο Ιθάκης έχοντας 13 βαθμούς (7 λιγότερους από την θέση που οδηγεί 4αδα), 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.
Έτσι μια πιθανότητα κατάκτησης του τρίποντου για μεν την ομάδα του Δ. Ζησιμάτου μπορεί να την φέρει ακόμη και στην κορυφή, για μεν την ομάδα του Αργοστολιού θα είναι «χρυσό» και θα της διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για μια θέση στην 4αδα.
Προβλήματα για τον Δ. Ζησιμάτο δεν υπάρχουν ιδιαίτερα. Το ίδιο ισχύει και για τον Γ. Βασιλάκη. Έτσι και οι δυο κόουτς αναμένεται να παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν.
Φαβορί: Ένα σημαντικό παιχνίδι και για τους δυο που μπορεί να γίνει και αμφίρροπο.
Οι γηπεδούχοι έχουν όμως το προβάδισμα μιας και είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αυτό τον καιρό και από την άλλη αγωνίζονται στην έδρα τους.
Οι θέσεις των ομάδων: Εικοσιμία 4η θέση, 20 βαθμούς – Παγκεφαλληνιακός 5η θέση, 13 βαθμούς.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Ε. Μοσχονά.
Α.Ο. ΣΑΜΗ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
                                     
"Μάχη" για τους βαθμούς στο γειτονικό ντέρμπι
Την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Σάμη σε ένα παιχνίδι το οποίο αποτελεί γειτονικό ντέρμπι, τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί τον Πυλαριακό με τις δυο ομάδες να θέλουν οπωσδήποτε βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι μετά από πολύ καιρό μόλις την προηγούμενη αγωνιστική επανήλθαν στις επιτυχίες με μια δύσκολη νίκη και πολλές ανατροπές επί του Οδυσσέα Ιθάκης στο ίδιο γήπεδο. Μια νίκη που εκτός από βαθμολογικής άποψης θα βοηθήσει και ψυχολογικά την ομάδα του Γ. Καρελάκη μιας και η απογοήτευση από χάσιμο του ονείρου που λέγεται 4αδα ήταν εμφανής στους ποδοσφαιριστές του.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που την προηγούμενη αγωνιστική αναν «χαρακίρι» στα όνειρα τους αφού με αντίπαλο τα Φωκάτα και ενώ προηγούνταν 2-0 στο τέλος «κατάφεραν» να το κάνουν 2-2 και λίγο έλειψε να φύγουν και ηττημένοι.
Η Σάμη με μια αρκετά μέτρια μέχρι τώρα παρουσία στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς, έχοντας μόνο 2 νίκες 2 ισοπαλίες αλλά και 5 ήττες. Μια καθόλου μα καθόλου καλή συγκομιδή σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας αλλά και τον  στόχο της 4αδας!
Η Πύλαρος ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα (μοιράζεται την τελευταία θέση με τους Πρόννους) έχει 4 βαθμούς με 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 7 ήττες!!
Έτσι από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι για την ομάδα του Κ. Κουγιανού αποτελεί πρόκληση ανεξάρτητα την ομάδα που θα αντιμετωπίζει και το ζητούμενο είναι μόνο η συγκέντρωση βαθμών.
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν οι δυο ομάδες και οι προπονητές τους θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για τη νίκη και το τρίποντο.
Φαβορί:Θα πούμε ότι οι Σαμικοί έχουν το προβάδισμα στα προγνωστικά μας. Από εκεί και πέρα ο Πυλαριακός είναι μια ομάδα που παλεύει μέσα στο γήπεδο και αυτό την κάνει επικίνδυνη. Μπορεί να κάνει την ζημιά με κάποιες προϋποθέσεις.
Οι θέσεις των ομάδων: Η Σάμη στην 8η θέση με 8 βαθμούς – Πυλαριακός στην 12 θέση με 4 βαθμούς.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Δ. Βασιλόπουλο. 
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
                         
Με νέο προπονητή αλλά και για νέο ξεκίνημα ο Παλληξουριακός
φιλοξενεί τους Πρόννους στο Ληξούρι πανέτοιμος για τη νίκη
Τέλος, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, επίσης την ίδια ώρα, ο Παλληξουριακός με νέο προπονητή στον πάγκο του, μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Δ. Λιονάτο, τον Π. Μαρκέτο φιλοξενεί τους ουραγούς Πρόννους σε ένα παιχνίδι που είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών μετά από 4 αποτυχημένες αγωνιστικές  αγωνιστικές!!!
Οι ερυθρόλευκοι με μέτρια, από άποψη βαθμολογικής συγκομιδής, μέχρι στιγμής παρουσία στο πρωτάθλημα φαίνεται εκτός απροόπτου να χάνουν την είσοδο στην τετράδα και μαζί το όνειρο για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος για ακόμη μία χρονιά. 
Οι «ερυθρόλευκοι» όμως είναι υποχρεωμένοι από την ιστορία τους, μετά και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα να παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό του πρωταθλήματος εξαντλώντας κάθε πιθανότητα για την 4αδα μιας και μαθηματικά έχουν ακόμη δικαίωμα να ελπίζουν.
Η αλήθεια είναι ότι κάποια παιχνίδια δεν τον.... πήγαν καλά και σε κάποια άλλα στάθηκε άτυχος χάνοντας βαθμό ή βαθμούς που θα μπορούσαν σήμερα να έχουν διαμορφώσει άλλη κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι τώρα πάνε στο Ληξούρι με στόχο την καλή εμφάνιση και ότι καλύτερο καταφέρουν από αυτό το παιχνίδι γνωρίζοντας παράλληλα τις τεράστιες δυσκολίες του.
Η ομάδα του Π. Μαρκέτου προέρχεται από ήττα την τελευταία αγωνιστική 1-0 με τα Διλινάτα στο Αργοστόλι. Βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς. Έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.
Και αυτή του Γ. Κουρκουμέλη προέρχεται από βαριά ήττα στην έδρα της 0-6 από την Εικοσιμία. Κατέχει την 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισόβαθμη του Πυλαριακού με 4 βαθμούς. Έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 7 ήττες.
Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τους γηπεδούχους.
Σίγουρη είναι η απουσία του Μιχ. Ζαπάντη από τους φιλοξενούμενους.
Οι θέσεις των ομάδων: Ο Παλληξουριακός στην 7η θέση με 12 βαθμούς,  - Πρόννοι 11η θέση, 4 βαθμούς.
Φαβορί: Ούτε λόγος να γίνεται. Οι Ληξουριώτες είναι το μεγάλο φαβορί. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα αποτελέσει έκπληξη.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτη και Γ. Μυρσίνια.
Η βαθμολογία

α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο.Κ.Ι.
22
9
7
1
1
25
4
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
22
9
7
1
1
15
5
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
20
9
6
2
1
31
8
-.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
20
9
6
2
1
25
8
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
13
9
4
1
4
17
12
6.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
13
9
4
1
4
14
16
7.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
12
9
3
3
3
14
9
8.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
8
9
2
2
5
16
17
9.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
8
9
2
2
5
15
29
10.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
7
9
2
1
6
7
24
11.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
4
9
1
1
7
8
44
12.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4
9
1
1
7
9
20
Η επόμενη αγωνιστική (11η  20-21/12/2014)
1.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
2.
Α.Ο.Κ.Ι. - Π.Α.Ο.   ΟΔΥΣΣΕΑΣ
3.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - .Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
4.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο.   ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
5.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
6.
Α.Ο.   ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου