Δευτέρα, Νοεμβρίου 30

"Απέδρασαν" με το διπλό από τα Τζανάτα με νίκη 2-0 επί του Ηρακλή


Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ  0-2
                                      
Πρεμιέρα με το "δεξί" για τα Ομαλά
Πέρασαν από τα Τζανάτα και τον Ηρακλή τα ομαλά με νίκη και σκορ 2-0.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο με λίγες φάσεις, αρκετά δυνατό, ισορροπημένο και τους φιλοξενούμενους πιο αποτελεσματικούς να φεύγουν από μια δύσκολη έδρα με μια πολύ σημαντική νίκη. Μια νίκη που θα βοηθήσει τόσο από βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής άποψης την ομάδα από τον Άγιο.
Οι φιλοξενούμενοι στο 21’ θα κερδίσουν πέναλτι, όταν ο Γ. Ρασσιάς ανατρέπει στην περιοχή του τον Αγγ. Βαλεντή και τον κ. Αβάζαρο να το υποδεικνύει αμέσως.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο «παθών» που ήταν εύστοχος δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του στο σκορ 0-1.
Κάποια σουτ που επιχείρησαν οι γηπεδούχοι δεν είχαν τύχη και έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ ημιχρόνου το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε και στο 55’ ο Λεωνίδας Βανδώρος με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ θα αναγκάσει το τερματοφύλακα των Ομαλών σε μια δύσκολη απόκρουση διατηρώντας το 0-1 της ομάδας του, αφού κατάφερε τελευταία στιγμή με τα ακροδάχτυλα να πετάξει την μπάλα πάνω από την εστία του κόρνερ.
Ότι δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι θα πετύχουν οι φιλοξενούμενοι αφού το απ’ ευθείας φάουλ που εκτελείται από τον Αγγ. Γεωργόπουλο θα στείλει την μπάλα να βρει στα πόδια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Καμπανού και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα για το 0-2.
Ένα αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του αγώνα και τα Ομαλά να πανηγυρίζουν μια σημαντική νίκη στην πρεμιέρα.
Διαιτητής ο κ. Χρ. Αβάζαρος με βοηθό τον κ. Ε. Θανάση. Η τριάδα συμπληρώθηκε από τον φίλαθλο κ. Κ. Παππά.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Γ. Γιαννάκης), Καμπανός, Διαμαντάτος Στ., Ραπάι, Ρασσιάς Γ., Μανέντης Χαρ., Ρασσιάς Σπυρ., Σπαθής (Καμπίτσης Δημ.), Δημητράτος Ε., Στάβερης Κ., Τότολος, Βανδώρος Λ. (Γαβριελάτος Σπ.).
Ομαλά:(Γ. Μεσολωράς), Παπαστεργίου, Γαλιατσάτος, Τζάκης, Μαζαράκης, Μπελτσώνιας Στ.,  Μπάμπης Νεόφυτος, Τσακαρισιάνος Χρ. Τσακαρισιάνος Σπ. (Καραντινός), Χαρ. Νεόφυτος (Δανελάτος), Βαλεντής, Γεωργόπουλος Αγγ..
Φώτο του Γ. Γκιάφη










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου