Σάββατο, Νοεμβρίου 28

Νίκη-Ανάσα για τα Φωκάτα 2-3 στα Φαρακλάτα τον Πυλαριακό


Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  2-3
                                     
Ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη τα Φωκάτα...
Δυσκολεύει η κατάσταση για τον Πυλαριακό
Μεγάλο διπλό σήμερα το απόγευμα στα Φαρακλάτα από τα Φωκάτα που επικράτησαν του Πυλαριακού, σε ένα παιχνίδι «φωτιά»,  με σκορ 3-2.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Μιχ. Αθηναίου ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και βλέπει πολύ πιο αισιόδοξο το μέλλον της στην Α΄κατηγορία, αντίθετα με τον Πυλαριακό που πρέπει να αλλάξει πολύ αγωνιστικά, μιας τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν για αυτόν και την δική του παραμονή.
Παρά την κρισιμότητα του το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό. Τα Φωκάτα με ηγέτη έναν αναγεννημένο Μάκη Κανάκη μετά την έλευση της κόρης του, (Μάκη να σας ζήσει), ήταν αυτός που με τα δυο γκολ που πέτυχε, έβαλε γερά θεμέλια στη σημερινή νίκη της ομάδας του.
Ο Πυλαριακός μπήκε πολύ «μουδιασμένα» στον αγώνα και αυτό το πλήρωσε αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2. Στη συνέχεια προσπάθησε να αλλάξει την τύχη του στον αγώνα, ανέβασε την απόδοση του, μείωσε ισάριθμες φορές αλλά δυστυχώς για την ομάδα του Κ. Κουγιανού, ούτε αυτή την αγωνιστική τα κατάφερε!
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 4’ ο Αθηναίος θα φύγει από αριστερά και θα μπει στην περιοχή, εκεί θα κερδίσει τις κόντρες και θα σουτάρει με τον Φλαμιάτο να πέφτει και να αποκρούει προσωρινά την μπάλα. Στην επαναφορά της ο Κανάκης θα την σπρώξει εύκολα στα δίχτυα για το 1-0.
Εδώ υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων για επιθετικό φάουλ του Λάτση στον τερματοφύλακα τους.
Μια ίδια ενέργεια από τον νεαρό Αθηναίο των Φωκάτων στο 14’ θα καταλήξει σε παράλληλη πάσα στον Λάτση που κινούταν στην περιοχή και αυτός με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πυλαριακού για το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για ακόμη ένα γκολ και στο 17' ο Κανάκης με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια θα αποφύγει δυο αντιπάλους και θα γυρίσει την μπάλα στην περιοχή, εκεί Χρίστο-Αθηναίος δεν θα καταφέρουν να την στείλουν στα δίχτυα του Φλαμιάτου, χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία να «καθαρίσουν» το ματς.
Ότι δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν στο 18’ οι γηπεδούχοι και θα μειώσουν το σκορ σε 1-2. Ο Μπαλάι εκτελεί κόρνερ με την μπάλα να φτάνει στην περιοχή του Καρλή, όπου μια αμυντική σύγχυση είναι ικανή για τον Ν. Σταμούλη, από πολύ κοντά με πλασέ να την στείλει στα δίχτυα και να ξαναβάλει την ομάδα του και πάλι στο παιχνίδι.
Το γκολ αυτό αφύπνισε την ομάδα του Κ. Κουγιανού πήρε βήματα στον αγωνιστικό χώρο και είναι αυτοί πλέον που θα έχουν την κατοχή χωρίς όμως να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Καρλή.
Στη μοναδική φορά που απείλησαν στο υπόλοιπο διάστημα και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, ο Σολδάτος θα κάνει το σουτ λίγο έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα καταλήγει λίγο πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.
Έτσι με τα Φωκάτα προηγούμενα 1-2 οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο 60’ ο διαιτητής κ. Μαγουλάς θα «κιτρινίσει» Π. Σταμούλη και Γ. Αθηναίο που είχαν μια αψιμαχία και γλίτωσαν τα χειρότερα.
Σουτ του Σολδάτου εκτός περιοχής στο 61’ με την μπάλα να περνάει άουτ, λίγο πάνω από την εστία του Καρλή.
Μια ωραία προσπάθεια από αριστερά του Χρίστο στο 63’ θα καταλήξει σε παράλληλη πάσα στην περιοχή στον Κανάκη με τον τελευταίο να πιάνει το σουτ στην κίνηση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Φλαμιάτου για το 1-3!
Άτυχος θα σταθεί ο Αραβαντινός στο 65’ που θα δει την μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ από αριστερά, να σταματάει στη συμβολή των δοκών και στη συνέχεια να καταλήγει τελικά άουτ.
Νέο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο 66’. Ο Αραβαντινός από αριστερά γυρίζει την μπάλα στην περιοχή για τον Κανάκη το σουτ του οποίου αυτή την φορά θα σταματήσει στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια θα απομακρύνουν την μπάλα οι αμυντικοί της Πυλάρου.
Και σαν να μην έφθαναν αυτά ο Πυλαριακός στο 69’ θα ξαναμπεί στο παιχνίδι αφού θα μειώσει σε 2-3 με τον Παππά να πλασάρει στο δεύτερο δοκάρι, μετά την πάσα του Ν. Σταμούλη και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Στη συνέχεια ο Πυλαριακός πίεσε αλλά δεν κατάφερε κάτι καλό. Αντίθετα τα Φωκάτα θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμη ένα τέρμα, όταν ο Κανάκης στο 81’ θα νικηθεί με εντυπωσιακή προσπάθεια του Φλαμιάτου στο τετ α τετ τους.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Σούλα και Π. Τούρλο.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός: (Κ. Κουγιανός), Φλαμιάτος, Σταμούλης Γρ. (46’ Παππάς), Γασπαρής Ν. (69’ Ντελάι), Γασπαρής Γ., Φούκας, Κουγιανός (46’ Παπαδάτος), Σολδάτος, Μπαλάι, Σταμούλης Ν., Κουλουμπής, Σταμούλης Π.
Φωκάτα: (Μιχάλης Αθηναίος), Καρλής, Μάστορας, Αραβαντινός, Φραντζής, Σκριβάνος, Ντουκάι, Χρίστο (71’ Τούρλας), Λάτσης (83’ Δεστούνης), Κανάκης Σαλαπάτας, Αθηναίος (62’ Τασιούλης).
Φώτο

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου