Σάββατο, Νοεμβρίου 28

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Εθνικό 5-1 την Έρυσσο

Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ  5-1
                                       
Κάτι καινούριο και όμορφο δημιουργείται στο Ληξούρι
Όπως αναμενόταν, ο νοεσύστατος Εθνικός Κεφαλονιάς, στην πρώτη του και ιστορική παρουσία, σε κάποιο από τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., κάνοντας ονειρική πρεμιέρα δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να  επιβληθεί της ομάδας της Ερύσσου με σκορ 5-1!
Η Ληξουριώτικη ομάδα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την επικράτηση της εύκολη και δίκαιη, δείχνοντας ότι κάτι καλό έρχεται από μια ακόμη ομάδα του Ληξουριού
Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν όσο τους επέτρεπαν οι δυνάμεις τους αλλά έπεσαν σε έναν αντίπαλο πολύ δυνατό και σήμερα ουσιαστικό.
Να πούμε ότι υπήρχαν κάποια παράπονα από τους φιλοξενούμενους για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις!
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 1’ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ όταν ο Σιμάτος αποκρούει προσωρινά, όσο και εντυπωσιακά, το σουτ του Αντωνάτου, η μπάλα φτάνει στον Τορομάνι που εύκολα θα την σπρώξει στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το προβάδισμα της ομάδας του στο παιχνίδι 1-0.
Πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο οι «κυανόλευκοι», που μπήκαν από την αρχή δυνατά, σε μια προσπάθεια να «καθαρίσουν» πολύ γρήγορα το ματς, συγκεκριμένα στο 8’ θα πετύχουν το 2-0. Ο Κατσιβέλης μέσα στην περιοχή σε μια αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων απλά θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του.
Στο 20’ οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν κοντά στη μείωση όταν στο φάουλ του Βαλσαμή η μπάλα στην περιοχή, ο Παπαδημητράτος θα πιάσει την κεφαλιά και ο Τσέτσα θα διώξει την μπάλα από το «Γ» της εστίας του σε κόρνερ.
Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Τavani θα εκμεταλλευθεί την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων θα πιάσει το σουτ, όμως η μπάλα μετά από κόντρες θα απομακρυνθεί από την περιοχή του Τσέτσα.
Στο 25’ ο Μαζαρακιώτης θα φύγει στην αντεπίθεση, θα προλάβει την έξοδο του Τσέτσα, αλλά το πλασέ του θα περάσει άουτ από τα δοκάρια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Στο 26’ τα πράγματα σε ότι έχει σχέση με το παιχνίδι, παίρνουν τον δρόμο τους, αφού μετά το φάουλ από δεξιά στην περιοχή του Σιμάτου η μπάλα θα καταλήξει στον Τορομάνι με τον τελευταίο να πιάνει ένα ωραίο σουτ και να πετυχαίνει το 3-0 αφού η μπάλα θα καταλήξει στο βάθος της εστίας των Ρυσσιάνων.
Αυτό ήταν και το σκορ για το πρώτο ημίχρονο.
Με την έναρξη του δευτέρου, στο 58’ ο εξαιρετικός Τορομάνι θα πετύχει το 4-0 για τον Εθνικό και το δικό του χατ τρικ με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι μετά την ασίστ του Αντωνάτου.
Νέα ευκαιρία για την ομάδα του Νίκου Κουρούκλη ότα στο 61’ το νέο σουτ του αμαρκάριστου Παπλά μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από την εστία της Ερύσσου.
Το 5-0 για τον Εθνικό δεν θα αργήσει και πολύ αφού στο 69’ οι φιλοξενούμενοι με αυτογκόλ σε κεφαλιά-διώξιμο του Ζαμπέλη Απ., θα στείλουν την μπάλα στην εστία και στα δίχτυα της ομάδας τους!
Ο Τσέτσα στο 77’ θα πραγματοποιήσει μεγάλη επέμβαση σε σουτ εξ επαφής από το ύψος της μικρής περιοχής του Tavani G., πετώντας την μπάλα κόρνερ.
Η Έρυσσος, με την εκτέλεση του κόρνερ θα πετύχει τελικά το γκολ της «τιμής» και το 5-1 που θα είναι και το τελικό με κεφαλιά του Παπαδημητράτου.
Διαιτητής ο κ. Χρ. Αβάζαρος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Μυρσίνια και Ι. Καπογιαννόπουλος.
Οι συνθέσεις
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Τσέτσα, Λαδάς, Αραβαντινός Αν. (52’ Δαμουλιάνος), Σιμωτάς, Αντωνάτος, Τορομάνι, Γαλανός, Αραβαντινός Κ., Παρίσης (46’ Αντωνέλος Χ.), Βώρος (46’ Παπλάς), Κατσιβέλης.
Έρυσσος:(Γ. Κατσαμπίρης), Σιμάτος, Βασιλάτος, Γιαννάτος, Tavani G., Ζαμπέλης Απ. (65’ Νικολετάτος), Βαλσαμής, Καράβελας, Παπαδημητράτος, Μαζαρακιώτης (65’ Διακάτος), Μαρκαντάνης, Παππάς (55’ Πατρίκιος).
Φώτο








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου