Παρασκευή, Νοεμβρίου 13

Η Pre game της 4ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας

Φτάσαμε στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας με ακόμη ένα Σαββατοκύριακο να παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και την αγωνία στο κατακόρυφο
Πολύ σημαντικά από βαθμολογικής άποψης λοιπόν παιχνίδια το Σαββατοκύριακο και τις πρωτοπόρες ομάδες, Εικοσιμία και Παγκέ να δοκιμάζονται σε Ληξούρι και Ιθάκη αντίστοιχα. Κάποιες άλλες να διεκδικούν τους πρώτους τους βαθμούς και επίσης κάποιες να θέλουν να εκμεταλλευθούν πιθανά στραβοπατήματα για να επωφεληθούν  βαθμολογικά.
Στο ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής, στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, το Σάββατο το απόγευμα στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, η Σάμη τυπικά γηπεδούχος, στο δεύτερο συνεχόμενο δυνατό παιχνίδι της, τη φετινή περίοδο, φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. με στόχο να αμφισβητήσει την τριετή κυριαρχία της. Θα τα καταφέρει; Σίγουρα όμως κανείς δεν μπορεί να παίζει με την "καρδιά" της πρωταθλήτριας... 
Στο άλλο επίσης μεγάλο ντέρμπι της ημέρας το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο γηπεδούχος Παλληξουριακός θέλει μόνο νίκη αφού σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει πίσω βαθμολογικά. Και οι φιλοξενούμενοι όμως θα πάνε στο Ληξούρι με τον ίδιο στόχο προκειμένου να παραμείνουν και  να συνεχίσουν στην κορυφή.
Στην Ιθάκη όμως δοκιμάζεται και ο εκ των πρωτοπόρων Παγκεφαλληνιακός σε ένα σημαντικό για αυτόν παιχνίδι με αντίπαλο τον τοπικό Οδυσσέα. 
Η ομάδα του Αργοστολίου θέλει νίκη για να συνεχίσει κορυφή και οι γηπεδούχοι τους πρώτους τους βαθμούς για φέτος.
Στο ίδιο γήπεδο η Πρόοδος Ιθάκης φιλοξενεί τον Πυλαριακό και όλοι στην ομάδα ευελπιστούν ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη τους νίκη.
Τέλος σε ένα παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον, στις Κεραμειές, τα Διλινάτα την Κυριακή το απόγευμα φιλοξενούν τα Φωκάτα με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να επιδιώκουν οι μεν πρώτοι να συνεχίσουν το σερί τους στο 2Χ2 και οι δεύτεροι να πετύχουν επιτέλους  την πρώτη τους νίκη.
Το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  14-11-2015 ώρα:  11:15
Δημοτικό Ιθάκης
Οδυσσέας Ιθάκης - Παγκεφαλληνιακός
Μενεγάτος
Ελευθέριος
Αβάζαρος Χρ.
Κώτσης Ι.
2.
Σάββατο 14-11-2015 ώρα:  15:00
Ε.Α.Κ. Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Ο. Σάμης – Α.Ε. Κεφαλονιάς
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Τούρλος Π.
Σούλα Ε.
3.
Κυριακή   15-11-2015 ώρα:  11:30
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. Πρόοδος - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Σούλα Ε.
Τούρλος Π.
4.
Κυριακή  15-11-2015 ώρα:  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Φωκάτα
Θανάσης
Ευστάθιος
Κομητόπουλος Π.
Μενεγάτος Ε.
5.
Κυριακή   15-11-2015 ώρα:  15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Εικοσιμίας
Μαγουλάς
Σπύρος
Μοσχονά Ε. Αβάζαρος Χρ.





Αναλυτικά οι αγώνες:
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
                                        
Η παραμονή στην 1η θέση περνάει από την Ιθάκη......
Θα κάνει "σεφτέ" στις νίκες ο Οδυσσέας ή ο Πάγκε το 4Χ4;
Με ένα σημαντικό παιχνίδι ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής αφού στην Ιθάκη, στις 11:15 το πρωί, και συγκεκριμένα στο Βαθύ, ο εκ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας Παγκεφαλληνιακός, δοκιμάζεται με τον τοπικό και πάντα επικίνδυνο στη έδρα του, Οδυσσέα.
Οι φιλοξενούμενοι με μια καταπληκτική, μέχρι στιγμής παρουσία και τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, βρίσκονται στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα συγκάτοικοι της Εικοσιμίας. Για αυτό θα πάνε στο νησί του Οδυσσέα προκειμένου να διευρύνουν το σερί τους αλλά και να βρεθούν μόνοι σε αυτήν, μιας και θέλουν να πιστεύουν ότι θα έρθουν την επόμενη και τα καλά νέα από τον..… Άγιο Αντώνη.
Η Αργοστολιώτκη ομάδα δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει και να επιστρέψει από την Ιθάκη με ένα «χρυσό» τρίποντο. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο ενός πολύ δυνατού αντιπάλου, ιδιαίτερα στην έδρα του, κάτι που θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι από την Βόρειο Ιθάκη μέχρι τώρα προβληματίζουν με την απόδοση τους αφού έχουν υποστεί τρεις βαριές ήττες και σίγουρα δεν θυμίζουν με τίποτε την περσινή εντυπωσιακή τους παρουσία. 
Το μεγάλο τους πρόβλημα είναι οι πολλές και σημαντικές απουσίες με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται νεαρά παιδιά, πολύ αξιόλογα μεν και με μέλλον, όμως εντελώς άπειρα.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αν εκμεταλλευθούν τον παράγοντα έδρα και παρουσιαστούν πλήρεις, τότε μπορεί να διεκδικήσουν κάτι από αυτό. Διαφορετικά δύσκολα θα ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Σπ. Ζερβός δεν μπορεί ούτε αυτή την αγωνιστική να υπολογίζει σε τρεις από τις καλύτερες μονάδες του. Τον αρχηγό Ν. Προσαλέντη, τον Κ. Cella  και τον Ρενάτο. Ο πρώτος είναι τραυματίας ο δεύτερος τιμωρημένος και ο τελευταίος αντιμετωπίζει ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα με το δελτίο του. Αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι την τελευταία στιγμή δεν θα έχει και άλλα.
Και ο Θ. Βουκελάτος δεν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του αφού θα απουσιάσει ο τραυματίας Ν. Αντωνίου, όμως θα παρατάξει το καλύτερο δυνατόν σύνολο προκειμένου να «αποδράσει» από την Ιθάκη με ένα ακόμη τρίποντο, μετά από εκείνο επί της Προόδου στο ίδιο γήπεδο.
Φαβορί: Αν οι γηπεδούχοι παρουσιαστούν σοβαροί έχουν κάποιες πιθανότητες να πάρουν κάτι διαφορετικά  ο Πάγκε θα τους «βυθίσει» ακόμη περισσότερο βαθμολογικά.
Θέση:Γηπεδούχοι 10η Φιλοξενούμενοι  
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Ι. Κώτση.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
                                                            
  "Καίγονται" και οι δυο για τη νίκη και το τρίποντο
Σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, την ίδια ημέρα το απόγευμα στις 3 μ.μ. στα Φαρακλάτα, Σάμη και Α.Ε. Κεφαλονιάς διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους για την επικράτηση και τους «χρυσούς» βαθμούς της νίκης με σκοπό να ανέβουν βαθμολογικά.
Οι γηπεδούχοι με πολύ καλή παρουσία μέχρι τώρα θα κατέβουν αποφασισμένοι να αμφισβητήσουν την τριετή κυριαρχία των πρωταθλητών και παράλληλα να θέσουν τις βάσεις μιας δικής τους καλής παρουσίας, ώστε να γίνουν και αυτοί πρωταγωνιστές από εδώ και πέρα στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.
Βέβαια δεν θα είναι καθόλου εύκολο αυτό, αφού απέναντι τους θα έχουν μια ομάδα πολύ ποιοτική με μεγάλη εμπειρία και πρωταθλήτρια Κεφαλονιάς-Ιθάκης τα τρία τελευταία χρόνια.
Σίγουρα θα υπάρχει και το ανάλογο άγχος και αυτό είναι που θέλει να αποβάλει από τους νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές του ο προπονητής των γηπεδούχων.
Οι φιλοξενούμενοι τώρα από την πλευρά τους μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα, μπορεί το θέαμα που παρουσιάζουν να μην εντυπωσιάζει, όμως είναι μια ομάδα η οποία στην καλή της μέρα φαίνεται ικανή να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Άλλωστε και πέρυσι την ίδια εποχή κάπως έτσι ξεκίνησε αλλά στη συνέχεια τα πάντα άλλαξαν και στέφθηκε για ακόμη μια φορά πρωταθλήτρια.
Θεωρούμε τους κιτρινόμαυρους, πολύ ποιοτικούς σαν ομάδα αλλά και πολύ πιο έμπειρους. Για αυτό η Σάμη, που μπορεί να κάνει το «μπαμ», θα πρέπει να ξεπεράσει πολλά πράγματα για να πάρει αυτό που επιθυμεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι!
Κανένα πρόβλημα από απουσίες για την ομάδα της Σάμης μιας και επιστρέφει, ο εδώ και πολύ καιρό τραυματίας Μπεκατώρος που αποθεραπεύτηκε πλήρως. Από την Α.Ε.Κ. θα απουσιάσουν δυο μεγάλα ονόματα αφού είναι τραυματίες. Πρόκειται για τον Στ. Παπαδάκο και Χρ. Μαλισόβα, γεγονός που "πονοκεφαλιάζει" τον Γ. Τόγια στο ψάξιμο αυτών που θα τους αντικαταστήσουν.
Φαβορί: Σε ένα τέτοιο παιχνίδι όλα μπορούν να συμβούν. Οι γηπεδούχοι θα ποντάρουν για τη νίκη στην "δίψα" τους για διάκριση και οι φιλοξενούμενοι στην ποιότητα και στον «πληγωμένο» τους εγωισμό, αφού τελευταία όλο και κάποιοι τους αμφισβητούν!
Θέση:Γηπεδούχοι 2η - Φιλοξενούμενοι στην 5η 
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Τούρλο και Ε. Σούλα.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
                                                                 
Ζητείται επειγόντως νίκη για τους Θιακούς... 
Για το καλύτερο οι Πυλαρινοί στο Βαθύ
Η συνέχεια της 4ης αγωνιστικής μεταφέρεται την επόμενη ημέρα, Κυριακή 15/11, όπου το πρωί στις 11:30, στο Βαθύ της Ιθάκης, η γηπεδούχος Πρόοδος φιλοξενεί τον Πυλαριακό σε ένα παιχνίδι που είναι το φαβορί, όμως μένει και να το αποδείξει.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες (+2 στο κύπελλο=5 συνολικά). Μάλιστα η τελευταία την περασμένη Τετάρτη στο εξ αναβολής παιχνίδι με τα Διλινάτα, με αποτέλεσμα να βλέπουν το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν μια καλή ευκαιρία να αλλάξουν την μοίρα τους, κατακτώντας την πρώτη τους φετινή νίκη αλλά και βαθμούς.
Σίγουρα κάποιος θα περίμενε πολλά περισσότερα από την ομάδα της Ιθάκης αφού φέτος ενισχύθηκε σημαντικά, αλλά μέχρι τώρα και με εξαίρεση το εκτός έδρας παιχνίδι της, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ., δεν έχει φτάσει στο αγωνιστικό επίπεδο που επιθυμεί ο Κ. Πίππος.
Σίγουρα ο Πυλαριακός δεν φαντάζει ως "μεγαθήριο" στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά απαιτεί σεβασμό μιας και οι ποδοσφαιριστές του Κ. Κουγιανού παρά τις συνεχείς απουσίες τους, δείχνουν μια αρκετά καλή εικόνα, άσχετα αν δεν τους έχουν βγει τα παιχνίδια με αποτέλεσμα να έχουν μόνο μια ισοπαλία στα τρία πρώτα παιχνίδια τους. Παλεύουν κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα από έδρα και αντίπαλο και για αυτό γίνονται επικίνδυνοι.
Προβλήματα υπάρχουν όπως πάντα, αφού από τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο Α. Τσίρος που είναι τιμωρημένος και ο Α. Δευτεραίος που θα απουσιάζει εκτός νησιού, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο.
Όσον αφορά τον Γ. Τσιντήλα, τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αφού είναι τραυματίας.
Φαβορί:Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και σίγουρα δεν θέλουν να χάσουν μια καλή ευκαιρία να κάνουν "σεφτέ" στις νίκες και παράλληλα να ξεκολλήσουν από το "0" και τις τελευταίες θέσεις.
Οι Πυλαρινοί σίγουρα θα το παλέψουν, αν και γνωρίζουν τη δυσκολία του παιχνιδιού, ώστε να διεκδικήσουν το καλύτερο για αυτούς!
Θέση:Γηπεδούχοι  Φιλοξενούμενοι 7η 
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Σούλα και Π. Τούρλο.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                                                    
"Μάχη" επιβίωσης στις Κεραμειές για τα Φωκάτα....
Τα Διλινάτα από πλευράς τους θέλουν να πετύχουν το 2Χ2!
Η αγωνιστική συνεχίζεται στις 3 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όπου στις Κεραμειές τα Διλινάτα, τυπικά γηπεδούχα, φιλοξενούν τα Φωκάτα σε ένα παιχνίδι που οι μεν πρώτοι θέλουν να πετύχουν το 2Χ2, στα τελευταία τους παιχνίδια και οι δεύτεροι την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι, που δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά τις φετινές τους υποχρεώσεις, αλλά με την ψυχολογία σαφώς στα πάνω της, μετά την πρώτη τους φετινή νίκη την προηγούμενη Τετάρτη, στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής με σκορ 1-0 επί της Προόδου Ιθάκης, θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Λακήθρας με μοναδικό στόχο το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο. Ένα τρίποντο που θα τους ανεβάσει εκτός από ψυχολογικά και βαθμολογικά.
Οι φιλοξενούμενοι και αυτοί με ένα επίσης ανάλογο ξεκίνημα, έχοντας μάλιστα ισάριθμες ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, δεν έχουν πολλά περιθώρια άλλης βαθμολογικής απώλειας και σίγουρα θα παλέψουν πολύ για να την αποτρέψουν.
Η ομάδα του Μιχ. Αθηναίου με πολλές και σημαντικές ελλείψεις στα παιχνίδια της μέχρι τώρα, προσπαθεί για το καλύτερο αλλά κάτι δεν της βγαίνει αγωνιστικά και είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να ψάξει ο ικανός προπονητής της ομάδας της Λακήθρας.
Η αναγκαία συγκομιδή βαθμών στο συγκεκριμένο παιχνίδι το κάνει ενδιαφέρον και αναμένουμε τις δυο ομάδες να δώσουν μεγάλη «μάχη» για την τελική επικράτηση και το "χρυσό" τρίποντο που θα τους δώσει τη νίκη και θα τους επαναφέρει τα χαμόγελα.
Τα προβλήματα συνεχίζουν να πονοκεφαλιάζουν και τους δυο προπονητές Τόσο ο Δημ. Κουρκουμέλης, όσο και ο Μιχ. Αθηναίος θα έχουν αρκετές και σημαντικές απουσίες σε ένα ακόμη παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν ούτε αυτή την αγωνιστική τον τιμωρημένο Χαραλαμπόγλου, όπως και τους Διον. Τζωρτζάτο, Φ. Τανουσάι.
Επιστρέφουν σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την Πρόοδο οι Λ. Λουλάι., Γ. Αναλυτής και επανέρχεται μετά από πολύ καιρό ο Κ. Τζωρτζάτος.
Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στον τιμωρημένο Γ. Φραντζή, στον Γ. Πολυδωράτο που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και τον Μ. Κανάκη που βρίσκεται στην Αθήνα στο πλευρό της ετοιμόγεννης συζύγου του.
Φαβορί: Ένα παιχνίδι δύσκολο για προβλέψεις μιας και οι φετινές εμφανίσεις των δυο ομάδων προς το παρόν δεν πείθουν. Αυτός που θα το θελήσει περισσότερο, λογικά έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο νικητής.
Θέση:Γηπεδούχοι  Φιλοξενούμενοι  
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ε. Μενεγάτο.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                                          
Ντέρμπι για γερά νεύρα με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον στον Άγιο Αντώνη
Την ίδια ώρα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, στο άλλο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Παλληξουριακός φιλοξενεί την εκ των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα ομάδα της Εικοσιμίας σε ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία και τη νίκη να αποτελεί προϋπόθεση και για τους δυο.
Για μεν τους γηπεδούχους να συνεχίσουν και σε συνδυασμό κάποιων άλλων αποτελεσμάτων, να βρεθούν ακόμη και μόνοι τους στην κορυφή, ενώ για τους φιλοξενούμενους να παραμείνουν στην κορυφή και αν είναι καλά τα νέα από το νησί του Οδυσσέα, να διευρύνουν την απόσταση που θα τους χωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες που ισοβαθμεί ή την καταδιώκουν.
Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την «λευκή» ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Σάμη, δεν έχουν περιθώρια νέας βαθμολογικής απώλειας, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα απομακρυνθούν αρκετά από την κορυφή. 
Όπως και να έχει ο στόχος είναι η νίκη που με την βοήθεια της δυνατής τους έδρας αλλά και των φίλων τους, θεωρούν ότι μπορούν να κατακτήσουν.
Οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς από την πλευρά τους, με μια απροσπέλαστη μέχρι στιγμής άμυνα και όπλο την καλή τους παράδοση, πάνε στον Άγιο Αντώνη ποντάροντας πολλά σε αυτά, ώστε να πάρουν το καλύτερο που μπορούν από αυτό το μεγάλο ντέρμπι. Είναι μια ομάδα πολύ δεμένη, η οποία μπορεί μέχρι τώρα να μην παίζει όπως θα περίμεναν οι δικοί της άνθρωποι, όμως αν κάποιος δεν την σεβαστεί και βρεθεί στην μέρα της, είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα είναι μετανιωμένος από το αποτέλεσμα.
Αναμένουμε ένα δυναμικό παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις. Ας ελπίσουμε ότι θα συνδυαστεί και με το ανάλογο θέαμα αφού και οι δυο ομάδες είναι εκτός των άλλων περίπου ισοδύναμες, αλλά και πολύ ποιοτικές!
ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν και τόσο ο Π. Μαρκέτος, όσο και ο Δ. Ζησιμάτος θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για τη νίκη και το "τρίποντο"!
Φαβορί: θεωρούμε ότι και σε αυτό το παιχνίδι δεν χωρούν προγνωστικά και οι δύο ομάδες είναι ικανές για τη νίκη. Ο πιο δυνατός και αυτός που θα έχει περισσότερο καθαρό μυαλό και υπομονή στο παιχνίδι του θα βρεθεί πιο κοντά στην τελική επικράτηση.
Θέση:Γηπεδούχοι  Φιλοξενούμενοι 1η 
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς την κα Ε. Μοσχονά και τον κ. Χρ. Αβάζαρο.
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Βαθμοί
Αγώνες
Τέρματα
1.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
9
3
12 - 2
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
9
3
8 - 0
3.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
7
3
9 - 1
-.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
7
3
9 - 1
5.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
6
3
5 - 3
6.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
4
3
1 - 3
7.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
1
3
2 - 6
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
0
3
2 - 6
-.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
0
3
0 - 11
-.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
0
3
1 - 17
Η επόμενη αγωνιστική
(5η  21-22/11/2015)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου