Σάββατο, Νοεμβρίου 14

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από σήμερα ο Παγκέ


Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  0-6
                                      
Άνετος και ωραίος πέρασε από το Βαθύ και τον Οδυσσέα 6-0
Γράφει:ο Αrian Muraj
Ο Παγκεφαλληνιακός, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι φέτος θα είναι μια από της καλύτερες χρονιές του. Μια ομάδα που προσφέρει όντως πολύ ωραίο και θεαματικό ποδόσφαιρο και χαίρεσαι να την βλέπεις στο γήπεδο. Γεμάτη νιάτα αλλά και μονάδες από το «1» έως την κορυφή της επίθεσης με ένα δίδυμο φωτιά όπως είναι οι Τούρλας-Κορσιάνος.
Ο Οδυσσέας, πέρα από τα «καπρίτσια» της κλήρωσης που τον θέλει να αντιμετωπίζει κατά σειρά τις καλύτερες ομάδες ενός πρωταθλήματος, που φέτος έχει πέντε ισάξιες ομάδες στην «μάχη» του τίτλου, έχει και τις απουσίες που έως τώρα, ακόμα δεν του έχουν επιτρέψει να παίξει έστω για ένα ματς με πλήρες ρόστερ του.
Σ' αυτό το ματς, πέρα από τις απουσίες των Bisha και του τιμωρημένου Çela, προστέθηκαν και αυτές των Φατούρου και Προσαλέντη ενώ, είναι γεγονός και ο προβληματισμός που υπάρχει στη θέση του τερματοφύλακα αφού ο Οδυσσέας έχει στο γήπεδο τον μικρότερο και άπειρο του πρωταθλήματος σε αυτή την θέση, τον Τριτσαρόλη.
Έτσι, όπως αναμενόταν, ο Παγκεφαλληνιακός βρήκε μπροστά του μια ομάδα η οποία μόνο με φιλότιμο στο γήπεδο δεν θα μπορούσε να αλλάξει την «μοίρα» της για αυτό το ματς. Βέβαια, ο Ιθακήσιοι κερδίζουν αλλού, αν υπολογίσει κανείς τα νέα παιδιά, που συμμετέχουν στην ενδεκάδα, σχεδόν όλοι τους είναι της τάξης Γυμνασίου! Ωστόσο δεν θα αργήσει για πολύ ακόμη να δούμε στο γήπεδο τον.... πραγματικό Οδυσσέα!
Φάσεις και γκολ
Το παιχνίδι ήταν γεμάτο φάσεις, ενώ παίχθηκε και ωραίο ποδόσφαιρο.
Γκοοοοολ για τους φιλοξενούμενους
Ο Πάγκε ξεκινά πολύ νωρίς το σκοράρισμα με το 0-1. Ο Τούρλας θα σκοράρει στο 2' με ένα δυνατό  σουτ εκτός περιοχής.
 8' - Σουτ του Ράκα αποκρούει ο Τριτσαρόλης
 9' - Σουτ του Κορσιάνου αποκρούει και πάλι σε κόρνερ ο Τριτσαρόλης.
Γκοοοοοολ και προβάδισμα δυο τερμάτων για τους φιλοξενούμενους
10' Ο Κορσιάνος θα πιάσει την κεφαλιά μετά από σέντρα από το κόρνερ και στην γραμμή, ο Κωτσής δεν μπορεί να διώξει την μπάλα η οποία καταλήγει στο αριστερό "Γ" της εστίας των γηπεδούχων για το 0-2.
13' - Πλασέ του Μοσχόπουλου με τον Αργυρακάκη να διώχνει πάνω στη γραμμή του τέρματος σώζοντας την ομάδα του από ένα ακόμη γκολ.
15' - Πλάγιο για τον Πάγκε, η μπάλα μένει στην περιοχή του Οδυσσέα και εκεί ο Κορσιάνος με ένα ανάποδο ψαλίδι την στέλνει στην ρίζα του δοκαριού και έξω.
25' - Σουτ του Karaj άουτ.
27' - Κεφαλιά του Karaj διώχνει στη γραμμή και πάλι ο Αργυρακάκης.
Γκοοοοολ για την ομάδα του Θ. Βουκελάτου που ουσιαστικά κλειδώνει παιχνίδι
30' - Στην παράλληλη συρτή σέντρα εντός περιοχής του Τούρλα, ο Μοσχόπουλος με πλασέ πετυχαίνει το 0-3, παρά την προσπάθεια του Τριτσαρόλη που απέκρουσε την μπάλα αλλά κατέληξε τελικά στα δίχτυα του. 
34' - Σουτ του Κλειτογιάννη διώχνει σε κόρνερ ο Αργυρακάκης που βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι!
36' - Ξανά ο Κλειτογιάννης μετά από κόρνερ αλλά και πάλι ο Αργυρακάκης διώχνει σε κόρνερ. 
Ο Παγκεφαλληνιακός είναι καταιγιστικός!
38' - Πλασέ του Κορσιάνου λίγο άουτ πάνω από τα δοκάρια του Τριτσαρόλη.
41' - Αριστουργηματική σέντρα σουτ του Τούρλα, όταν το υπέροχο ψηλοκρεμαστό του τελειώνει με την μπάλα να βρίσκει στην ρίζα του δοκού.
43' - Ο Κορσιάνος έχει την ίδια έμπνευση με τον Τούρλα αλλά η μπάλα μετά από την σέντρα σουτ που επιχειρεί καταλήγει έξω από την εστία των γηπεδούχων.
45' - Κόρνερ για τον Οδυσσέα. Ο Αργυρακάκης πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα καταλήγει έξω από την εστία του Κομπορόζου.
46' - Αμέσως μετά, ο Πάγκε βγαίνει στην αντεπίθεση για να έχουμε τελικά ένα σουτ του Μοσχόπουλου και η μπάλα λίγο να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Τριτσαρόλη.
Δεύτερο ημίχρονο
48' - Σουτ του Μοσχόπουλου μπλοκάρει ο Τριτσαρόλης
Νέο γκοοοοολ για τους «κυανόλευκους»
55' - Ο Αργυρακάκης δεν διώχνει καλά την μπάλα με το κεφάλι, αυτή στρώνετε στον Μοσχόπουλο που λίγο διαγώνια μέσα από την περιοχή δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στον Τριτσαρόλη και το 0-4 είναι γεγονός.
60' - Σέντρα σουτ εντός περιοχής του Οδυσσέα από τον Κουλουμπαρίτση άλλα ο Τριτσαρόλης με υπερένταση διώχνει με τα ακροδάχτυλα με την μπάλα συνέχεια να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.
63' - Ο Κουτσουβέλης αποφεύγει τον Ράκα και θα σουτάρει με τον Κομπορόζο να αποκρούει πολύ δύσκολα.
Γκοοοοολ και 0-5
65' - Ο Κορσιάνος, μπαίνει διαγώνια στην περιοχή του Οδυσσέα, πιάνει ένα σουτ βολέ. Ο Τριτσαρόλης δεν καταφέρνει να αντιδράσει σωστά αφού προσπαθεί να διώξει με τα πόδια. Η μπάλα περνάει και καταλήγει στα δίχτυα  του με αποτέλεσμα το 0-5 για τους φιλοξενούμενους.
67' - Σουτ του Μοσχόπουλου διώχνει με τα πόδια ο Τριτσαρόλης.
Γκοοοοολ επιβεβαίωσης κορυφής για τον Παγκέ
70' - Η άμυνα του Οδυσσέα δεν διώχνει καλά, η μπάλα στρώνεται στον Ράκα δεξιά, εντός περιοχής, βγάζει την σέντρα, με τον Κορσιάνο να πετάγεται για κεφαλιά άλλα δεν προλαβαίνει. Όμως, ο Τούρλας που καιροφυλακτούσε απλά την σπρώχνει στα δίχτυα για το τελικό 0-6!!
72' - Σουτ του Π. Κουτσουβέλη αποκρούει ωραία ο Κομπορόζος.
79' - Κεφαλιά του Λιβιεράτου, αποκρούει δύσκολα και πάλι σε κόρνερ ο Κομπορόζος.
85' - Πάλι ο Λιβιεράτος πιάνει ένα σουτ στην κίνηση στα όρια της περιοχής του Πάγκε αλλά ο Κομπορόζος και αυτή τη φορά θα πεταχτεί και θα μπλοκάρει την μπάλα.
Αυτή είναι η τελευταία φάση του αγώνα. Οι του Οδυσσέα τα έχουν και με την τύχη τους! Ενώ έχουν δεχτεί εύκολα γκολ (τα περισσότερα) από την άλλη, μετά από τέσσερις προσπάθειες, ο Κομπορόζος με τις επεμβάσεις του, τους στερεί το γκολ της τιμής!
Διαιτητής ο κ.
Οι συνθέσεις: Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Ι. Κώτση.
Οδυσσέας:(Σπ. Ζέρβος), Τριτσαρόλης, Μαλιακρίδας, Μαρούλης (68' Σόμπολας), Toska, Αργυρακάκης, Λεκατσάς, Βασιλόπουλος, Π. Κουτσουβέλης, Κωτσής (59' Βλησμάς), Mecani (70' Λιβιεράτος), Παππάς.
Παγκέ:(Θ. Βουκελάτος), Κομπορόζος, Ράκας, Κλειτογιάνης, Κοψίνης, Κουλουμπαρίτσης, Karaj (46' Δραγούτας), Μοσχόπουλος, Σπανός (67' Τριανταφυλλίδης), Κορσιάνος, Τούρλας, Κατσιγιώργης (58' Henri Muka).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου