Κυριακή, Νοεμβρίου 15

Παλληξουριακός - Εικοσιμία..... Όλα μηδέν στο μεγάλο ντέρμπι (Φώτο)


Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  0-0
                                  
Φτωχό το θέαμα το ντέρμπι του Αγίου Αντωνίου
Σε ένα πολύ φτωχό από άποψη φάσεων, κακό και πέραν του δέοντος δυνατό παιχνίδι, στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, Παλληξουριακός και Εικοσιμία έμειναν στην «λευκή» (0-0) ισοπαλία.
Ένα ντέρμπι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητος, με πολύ δυνατά μαρκαρίσματα και διακοπές, ήταν αδύνατο να βγάλει θέαμα παρά την ποιότητα και την δυναμικότητα των δυο ομάδων.
Η ισοπαλία αυτή, ήταν η δεύτερη συνεχόμενη για τους αήττητους γηπεδούχους, όμως τους απομάκρυνε από την κορυφή μιας και η διαφορά από τον πρωτοπόρο Παγκέ άνοιξε στους 4 βαθμούς. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι για πρώτη φορά φέτος έπεσαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά μια ισοπαλία στο Ληξούρι απέναντι από τον δυνατό Παλληξουριακό σίγουρα δεν τους έπεσε και άσχημη. Επίσης διατήρησαν το «0» στην άμυνα τους και παρέμειναν αήττητοι, μετά από τέσσαρες αγωνιστικές.
Φάσεις και γκολ
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε την παραμικρή φάση που μπορεί να καταγραφεί στις καλές και σημαντικές στιγμές του αγώνα.
Στο δεύτερο και πάλι η εικόνα δεν άλλαξε, απλά μπορούμε να σημειώσουμε δυο τρεις  φάσεις μόνο.
Συγκεκριμένα στο 50’ ο Ρεμούντης, για τους γηπεδούχους θα επιχειρήσει το διαγώνιο σουτ, μετά από πάσα του Μαρκάτου, αλλά η μπάλα θα περάσει πάνω από την εστία του Γιαννά.
Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την πρώτη επίσκεψη τους και καλή φάση στον αγώνα και στην εστία του Καραίσκου, όταν στο 61’ ο Τανουσάι εκτελεί το κόρνερ απ’ ευθείας, η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, ενώ  στη συνέχεια θα βρει στο σώμα του Κουμαριώτη και θα καταλήξει άουτ.
Στο 90+7’ οι «ερυθρόλευκοι» της Παλλικής θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να «κλέψουν» τη νίκη και το τρίποντο όταν ο Μπράτι αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο, θα πιάσει το σουτ, αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από την εστία του Γιαννά.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς την κ. Ε. Μοσχονά και τον κ. Χρ. Αβάζαρο.
Οι συνθέσεις
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:(Γ. Θωμάς), Καραΐσκος, Αντωνάτος (12′ λ.τρ. Ρεμούντης), Μαυροειδής, Βολνίσκι, Σιμωτάς, Κόμητας (63′ Μπράτι), Ζερβός, Μαρκάτος, Ζερβός, Πολλάτος Αλ., Χασάϊ (60′ Τοτζάι).
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ:(Δ. Ζησιμάτος), Γιαννάς, Κουμαριώτης, Τανουσάι, Μινέτος, Ντουκάι (83′ Πολλάτος Δ.), Ψάλτης, Αποστολάτος, Κορσιάνος, Αντωνάτος (70′ Αποστόλου), Χρηστάτος (57′ Γερασιμάτος), Στεφανάτος.
Φώτο



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου