Κυριακή, Νοεμβρίου 15

Άνοιξε λογαριασμό στις επιτυχίες η Πρόοδος... 4-0 τον Πυλαριακό στο Βαθύ


Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  4-0
                                                       
Πρώτη νίκη και καλή για την Πρόοδο 4-0 τον Πυλαριακό στο βαθύ
Ιθάκη:ανταπόκριση
Σήμερα το πρωί στις 11:30 στο Δημοτικό Στάδιο Ιθάκης διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ Προόδου και Πυλαριακού για την 4η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες για να ξεφύγουν λίγο από την επικίνδυνη ζώνη. Και οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο γήπεδο ώστε να πιέσουν και να πετύχουν κάποιο γκολ.
Σε γενικές γραμμές ήταν ένα δυνατό παιχνίδι ιδιαίτερα στο χώρο του κέντρου με το πλεονέκτημα της Προόδου να λέγεται Αρταβάνης, ο οποίος δεν είχε αντίπαλο στον "αέρα" και επίσης ο ασταμάτητος Κατσαρέλιας. Από την άλλη ο πιο δραστήριος και επικίνδυνος παίκτης ακούει στο όνομα Σταμούλης Π., ο οποίος έτρεχε παντού.
Φάσεις και γκολ.
Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι θα είναι από τους φιλοξενούμενους στο 3'. Μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Σταμούλη και την μπάλα να παίρνει μια περίεργη τροχιά, όμως ο Γ. Τσιντήλας θα διώξει με τα ακροδάχτυλα και η μπάλα στη συνέχεια αφού καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι απομακρύνεται από τον Παπαδόπουλο σε πλάγιο.
Από αυτό το σημείο και μετά, η Πρόοδος ανέβασε ταχύτητα και άρχισε να πιέζει αρκετά. Έτσι στο 6' ο Qorraj υποδέχεται την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, αποφεύγει δυο αμυντικούς, αλλά διστάζει να σουτάρει με αποτέλεσμα να κλειστεί. τελικά κάνει το πλασέ αλλά ο Φλαμιάτος διώχνει έστω δύσκολα στην δεξιά του γωνία.
Στο 13' μια ωραία ενέργεια από τον Καρανίκα, περνάει δυο αμυντικούς και σουτάρει με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 16' ο Καρανίκας εκτελεί κόρνερ, ο Παπαδόπουλος παίρνει την κεφάλια στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα καταλήγει μπροστά από την εστία του Φλαμιάτου με τον Αρταβάνη να μην προλαβαίνει για λίγο να την σπρώξει στα δίχτυα.
Λίγο μετά, στο 18' έρχεται το γκολ για την Πρόοδο μετά από περίτεχνη ενέργεια του Κατσαρέλια και σέντρα. Ο Αρταβάνης κατεβάζει την μπάλα μέσα στην περιοχή και με όμορφο πλασέ ανοίγει το σκορ 1-0 για την ομάδα του, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 25´ ο Σταμούλης Π. κλέβει την μπάλα στο χώρο του κέντρου, κάνει την κούρσα και την κάθετη μπαλιά, αλλά κανένας συμπαίκτης του δεν ακολουθεί την φάση και έτσι χάνεται μια καλή ευκαιρία.
Στο 29' το δεύτερο γκολ για την Πρόοδο, όταν και πάλι ο Κατσαρέλιας παίρνει την μπάλα στο ύψος της περιοχής του Πυλαριακού κάνει δυο τρίπλες, με τους αμυντικούς να μην μπορούν να τον ακολουθήσουν, σπάει την μπάλα στον επερχόμενο Καρανίκα, ο οποίος με δυνατό σουτ αφήνει «άγαλμα» τον Φλαμιάτο γράφοντας το 2-0 για την Πρόοδο και ουσιαστικά σφραγίζει και την νίκη για την ομάδα του.
Στο 33' μια ενέργεια από τον Κουλουμπή των φιλοξενούμενων, ο οποίος κατεβάζει την μπάλα έξω από την περιοχή και κάνει το σουτ το οποίο περνάει λίγο έξω από την δεξιά γωνία του τέρματος της Προόδου.
Τελευταία φάση για το πρώτο ημίχρονο ένα "κλέψιμο" από τον πολύ καλό και σήμερα Πρεβεζιάνο στο 41', ο οποίος λίγο μέσα από την περιοχή σουτάρει με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από την δεξιά γωνία του Φλαμιάτου.
Στην επανάληψη μια από τα ίδια, καθώς η εικόνα δεν άλλαξε, η Πρόοδος δεν σταμάτησε να πιέζει και ο Πυλαριακός προσπαθούσε να βγάλει κάποιες φάσεις εκμεταλλευόμενος κάποιο "κλέψιμο" για την αντεπίθεση.
Στο 48' ο Κατσαρέλιας βγάζει μια σέντρα-σουτ και η μπάλα περνάει ελάχιστα πάνω από την εστία του Φλαμιάτου.
Λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 52', ο Αρταβάνης βγάζει την κάθετη στον Qorraj και αυτός μόνος απέναντι από τον Φλαμιάτο, ανοίγει όμως την μπάλα πολύ για να τον αποφύγει, με αποτέλεσμα να βγει αρκετά έξω και να τον προλάβουν οι αμυντικοί.
Στο 55' ο Κατσαρέλιας, μετά από πάσα του Αρταβάνη, πιάνει ένα δυνατό διαγώνιο σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Φλαμιάτου, ανεβάζοντας το σκορ στο 3-0 για την ομάδα της Προόδου.
Στο 57' νέο γκολ για την Πρόοδο, όταν ο Καρανίκας εκμεταλλευόμενος το διώξιμο και το ύψος που πήρε η μπάλα καθώς και την λάθος θέση του τερματοφύλακα, πιάνει ένα δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ το οποίο καταλήγει στο «Γ» της εστίας των φιλοξενούμενων, γράφοντας το 4-0 για την Ιθακήσια ομάδα.
Στο 64' η Πρόοδος είχε την ευκαιρία να διευρύνει κι άλλο το σκορ όταν ο Κωστόπουλος, που είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή, μετά από κάθετη πάσα του Πρεβεζιάνου βγαίνει μόνος απέναντι από τον Φλαμιάτο, κάνει το πλασέ στα αριστερά με την μπάλα αρχικά να σταματάει στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, την ακουμπάει λίγο, τόσο όμως, ώστε να μην περάσει τη γραμμή και στη συνέχεια ο Σταμουλης Γρ. απομακρύνει τον κίνδυνο.
Στο 72' ο Σταμούλης εκμεταλλεύεται την ολιγωρία της άμυνας στην εκτέλεση φάουλ του Ballaj, μπαίνει στην περιοχή κάνει το δυνατό συρτό σουτ με τον Γ. Τσιντήλα όμως να διώχνει στην γωνία του σε κόρνερ.
Λίγο μετά και ενώ ο Κ. Πίππος είχε κάνει όλες του, τις αλλαγές δίνοντας χρόνο και σε άλλους παίχτες, ο Ballaj βγαίνει στην πλάτη του Τσάμη και με μια κούρσα φτάνει στην μικρή περιοχή, όπου επιχειρεί το δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Γ. Τσιντήλα.
Στο 83' ο Λίλα με ατομική ενέργεια φτάνει στην μεγάλη περιοχή, πιάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Τέλος στο 88' ένα γέμισμα από τον Σταμούλη Π. μπλοκάρει ο Γ. Τσιντήλας πριν γίνουν επικίνδυνα τα πράγματα από τον επερχόμενο Ballaj.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Σούλα και Π. Τούρλο.
Οι συνθέσεις
ΠΡΟΟΔΟΣ:(Κ. Πίππος), ΤΣΙΝΤΗΛΑΣ Γ., ΤΣΙΝΤΗΛΑΣ Τ., ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ Ι. (ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΡ.), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΛΑΓΚΑΔΑΣ Α., ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΣ Β., ΤΣΑΜΗΣ Η., ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ Δ. (ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ.), ΚΑΤΣΑΡΕΛΙΑΣ ΑΝ. (ΛΙΛΑ ΚΛ.), ΑΡΤΑΒΑΝΗΣ Δ., QORRAJ R.
ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ:(Κ. Κουγιανός), ΦΛΑΜΙΑΤΟΣ Π., ΜΑΚΡΗΣ Π. (ΜΙΧΕΛΗΣ ΓΡ.), ΓΑΣΠΑΡΗΣ Ν. (ΠΑΠΑΣ ΓΡ.), ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΓΕΡ (ΦΑΝΤΗΣ Ε.), ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΓΕΡ., DELAJ KL., ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΓΡ., ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ ΑΘ., ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Ν., ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Π. BALLAJ R.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου